GOSSIP

Η Στεφανία Λυμπεράκη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που έγινε από το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, η Στεφανία Λυμπερακάκη είναι η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Ρότερνταμ.

ανερά ικανοποιημένη η Στεφανία Λυμπερακάκη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision ανήρτησε πριν λίγη ώρα στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το εξής μήνυμα:

«Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι κι εγώ να το πιστέψω, αλλά μπορώ επιτέλους να επιβεβαιώσω τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και αρκετές εβδομάδες! Ναι, θα είμαι η εκπρόσωπος της χώρας μου στη φετινή Γιουροβίζιον στο Ρότερνταμ και ευχαριστώ πάρα πολύ την ΕΡΤ που έκανε το πιο τρελό μου όνειρο πραγματικότητα!! Αν και γεννήθηκα στην Ολλανδία, έρχομαι κάθε χρόνο στην Ελλάδα και τη λατρεύω όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Υπόσχομαι να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και να σας κάνω υπερήφανους!!».

Νωρίτερα σε βίντεο που είχε παίξει στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ η ταλαντούχα καλλιτέχνης είχε πει χαρακτηριστικά τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΕΡΤ για την φοβερή ευκαιρία να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στη φετινή Eurovision στο Ρότερνταμ με το τραγούδι μου Supergirl».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!