GOSSIP

Θύμα ληστείας έπεσε ξανά η Βάσια Παναγοπούλου

Η 53χρονη ηθοποιός που είναι και θιασάρχης και ιδιοκτήτρια θεάτρων, μάλλον είναι πολύ άτυχη, αφού μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, άγνωστοι εισέβαλαν σε δύο από τα θέατρα που ανήκουν στη Βάσια Παναγοπούλου.

Θυμίζιουμε πως πριν από λίγο καιρό άγνωστοι εισέβαλαν στο θέατρο Χυτήριο, που ανήκει στη Βάσια Παναγοπούλου με αποτέλεσμα να προκαλέσουν καταστροφή στο χώρο.

Ωστόσο, αυτή τη φορά κάποιοι εισέβαλαν στο Alhambra Art Theatre της οδού Στουρνάρη και πήραν από τα καμαρίνια των ηθοποιών διάφορα βασικά πράγματα που χρησιμοποιούσαν για τις παραστάσεις που παίζουν.

Την αποκάλυψη της είδησης έκανε η Τζένη Διακούπη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Παιδιά ......στα καμαρίνια σε ένα θέατρο το μόνο πολύτιμο που μπορείτε να βρείτε είναι τα ρούχα ,τα παπούτσια οι περούκες τα καλλυντικά μας....άντε και τα πήρατε....δεν θα σας είναι χρήσιμα κάπου δεν τα αγοράζει κάνεις ..κρίμα που μας αναστατώσατε ,ξέρετε οι ηθοποιοί πονάνε γιατί είναι το σπίτι τους...το θέατρο και το καμαρίνι το δωματιάκι μας... είναι ψεύτικα τα λεφτά ψεύτικα τα κοσμήματα...δεν κερδίσατε κάτι...μόνο μας στεναχωρήσατε πολύ.....ξέρουμε ότι δεν το θέλετε αυτό που σας συμβαίνει ,εύχομαι να βρείτε το δρόμο για την ΖΩΗ ,να βγείτε από την δίνη και το σκοτάδι», έγραψε χαρακτηριστικά και πολύ αγανακτισμένη η Τζένη Διαγούπη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!