GOSSIP

Η Meghan Markle επιστρέφει στην tv - Θα εμφανιστεί σε ριάλιτι του Netflix

Πριν γίνει η Δούκισσα του Σάσεξ και παντρευτεί τον πρίγκιπα William, η Meghan Markle, υπήρξε ένα από τα κορίτσια του τηλεπαιχνιδιού Deal και πρωταγωνίστρια στην τηλεοπτική σειρά Suits. Και τώρα όλα δείχνουν πως ετοιμάζει την επιστροφή της στην tv.

Μετά το Megxit, πολλοί εκτιμούσαν πως η Markle θα επιδίωκε να επιστρέψει στο χώρο της σόουμπιζ για να βρει εισοδήματα για να στηρίξει αυτή τη νέα φάση της ζωής της και μάλλον είχαν όλοι δίκιο.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, που επικαλείται πρόσωπο του περιβάλλοντος της, η Meghan Markle θα εμφανιστεί στο καναδέζικο τηλεοπτικό ριάλιτι - παραγωγή του Netflix, που φέρει τον τίτλο «I do, Redo», και σε αυτό βλέπουμε ζευγάρια να σχεδιάζουν τον δεύτερο γάμο τους, επειδή η πρώτη γαμήλια τελετή καταστράφηκε με διάφορους τρόπους.

Η παρουσιάστρια του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σόου θα είναι η στυλίστρια γάμου και διάσημη σχεδιάστρια από το Τορόντο, Jessica Mulroney, η οποία είναι μια από τις κολλητές φίλες της Meghan Markle.

Πάντως ο σύζυγος της Jessica, o γνωστός παρουσιαστής της καναδικής tv  Ben Mulroney έσπευσε ,μέσω twitter να διαψεύσει τα όσα αποκάλυψε η Page Six


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!