GOSSIP

Όλοι πιστεύουν πως η 18χρονη κόρη της Cindy Crawford είναι έγκυος

Χαμό έχει προκαλέσει η αινιγματική ανάρτηση που έκανε η 18χρονη Kaia Gerber, και πολλοί σχολιάζουν πως η διάσημη μητέρα της και πασίγνωστο μοντέλο των 90s Cindy Crawford θα πήρε... υπογλώσσια όταν είδε την ανάρτηση.

Η Kaia, η κόρη της Cindy και του επιχειρηματία Rande Gerber (κολλητός φίλος και συνέταιρος του George Clooney) πριν από λίγο καιρό διατηρούσε δεσμό με το διάσημο κωμικό του SNL (Saturday Night Live) Pete Davidson, ο οποίος είναι γνωστός για την άστατη ερωτική ζωή του και τις αναρίθμητες διάσημες πρώην του (από την Ariana Grande μέχρι την κατά 20 χρόνια μεγαλύτερή του Kate Beckinsale!) και πολλοί σχολίαζαν πως η Cindy Crawford δεν έβλεπε με καθόλου καλό μάτι αυτό το δεσμό της κόρης της.


Τελικά η Kaia και ο Pete χώρισαν πριν από λίγο καιρό, αλλά ξαφνικά η 18χρονη ανέβασε στο Instagram story της μια πόζα της όπου η κοιλίτσα της φαίνεται φουσκωμένη, ενώ η ίδια διαβάζει ένα βιβλίο για την εγκυμοσύνη και αμέσως φούντωσαν οι φήμες πως η Kaia είναι έγκυος και περιμένει το παιδί του Pete.


Φυσικά υπάρχουν και αυτοί που πιστεύουν πως η νεαρή απλά τρολάρει τους πάντες.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!