GOSSIP

Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Κατσινόπουλος [εικόνα]

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής βραζιλιάνικου ζίου ζίτσου, που έγινε ευρέως γνωστός και μέσα από τη συμμετοχή σε τηλεοπτικό ριάλιτι επιβίωσης, αντιμετώπισε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας και το αποκάλυψε ο ίδιος μέσω Instagram.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Κατσινόπουλος  εκμυστηρεύτηκε με μια  ανάρτηση του στο Instagram και μια φωτογραφία του από το κρεβάτι του νοσοκομείου πως υποβλήθηκε σε ένα δύσκολο χειρουργείο.

«Ένα δύσκολο χειρουργείο έλαβε τέλος..Τα τελευταία 2 χρόνια προσπαθώντας να αποφύγω μια εγχείρηση στο αριστερό μου ισχίο,εξαντλώντας εναλλακτικές θεραπείες, έμεινα εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων εντός κι εκτός Ελλάδας! Μετά από πολλές συζητήσεις καταλήξαμε με τον γιατρό μου,Ζακ Μελαγιες πως η εισαγωγή μου στο χειρουργικό κρεβάτι ήταν μονόδρομος.. Σήμερα,μετά από ένα χειρουργείο διάρκειας 5 ωρών εξήλθα από την Κεντρική Κλινική Αθηνών όπου υποβλήθηκα σε αρθροσκόπηση της Αριστερής κατ´ισχίον άρθρωσης λόγω έντονης δυσκαμψίας κ άλγους , εξαιτίας ελεύθερων οστεοχονδρινών τεμαχίων κ ύπαρξης πολλών οστεοφύτων, τα οποία κ αφαιρέθηκαν με επιτυχία.

Μετά την απελευθέρωση της άρθρωσης , έγινε έγχυση βλαστοκυττάρων!! Η συνολική αποκατάσταση εκτιμάται σε 4-5 εβδομάδες, όπου θα έχουμε και μια καθαρή εικόνα του αν μπορώ και πότε να ξαναβρεθώ μέσα στους αγωνιστικούς χώρους που τόσο αγαπώ!Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ορθοπεδικό γιατρό μου Ζακ Μελαγιες @jmelayess ,όλους όσους είναι δίπλα μου,και στην ομάδα μου η οποία έχει καταφέρει να καλύψει την απουσία μου διδακτικά στο Trainbox!», έγραψε συγκεκριμένα ο Γιώργος Κατσινόπουλος.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by George Katsinopoulos (@georgekatsinopoulosofficial) on Jan 30, 2020 at 3:03am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!