GOSSIP

Kate & Meghan δεν έχουν ανταλλάξει κουβέντα μετά το Megxit

Σχεδόν αμέσως μετά την αρχική ανακοίνωση του αρραβώνα του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle, το βρετανικό παλάτι, είχε φροντίσει για μήνες η Meghan και η Kate να εμφανίζονται συχνά μαζί και να δείχνουν σαν να είναι... κολλητές.

Τότε όλοι μιλούσαν για τους Fab 4, με τους δυο πρίγκιπες και τις συζύγους τους, να δείχνουν να είναι μια αδιάσπαστη ομάδα, που βελτίωσε πολύ τη δημόσια εικόνα του παλατιού.


Ωστόσο, το Megxit, απέδειξε περίτρανα, πως αυτό δεν ίσχυε ποτέ.


Και μπορεί τα προηγούμενα χρόνια να είχαμε δει πολλές φορές τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ να στέκεται δίπλα στη Δούκισσα του Σάσεξ και να είναι και οι όλο χαμόγελα, αλλά τώρα που έγινε το Megxit, δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι δυο γυναίκες έχουν διακόψει κάθε επικοινωνία. 


Σύμφωνα με πηγές του Us Weekly, η Meghan Markle, από τη στιγμή που αναχώρησε από την Αγγλία για Καναδά, μετά την ανακοίνωση της παραίτησης της ιδίας και του συζύγου της από τα βασιλικά αξιώματα και καθήκοντα, δεν έχει ξαναμιλήσει ούτε μια φορά με την Kate.

Αυτό το δημοσίευμα έρχεται να διαψεύσει αναρίθμητα δημοσιεύματα των προηγούμενων ετών πως έκαναν λόγο για φιλία των δύο γυναικών και πως η Kate είχε αναλάβει το ρόλο να δίνει συμβουλές στη Meghan.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!