GOSSIP

Η πρώτη red carpet εμφάνιση της Blake Lively μετά τη γέννα ήταν... άψογη

Πριν από σχεδόν 5 μήνες, η Blake Lively και ο σύζυγός της και διάσημος ηθοποιός Ryan Reynolds, έφεραν στον κόσμο το τρίτο τους παιδί και μάλιστα κατάφεραν να κρατήσουν το όλο γεγονός μακριά από τα media και η Blake εδώ και 8 μήνες δεν είχε κάνει καμιά επίσημη εμφάνιση. Όμως έκανε τώρα μια red carpet εμφάνιση και ήταν εκθαμβωτική.

Η τελευταία επίσημη εμφάνιση της Blake ήταν στην πρεμιέρα του Detective Pikachu (όπου πρωταγωνιστούσε ο σύζυγός της) τον Μάιο του 2019, όπου αποκάλυψε ότι ήταν έγκυος και τώρα έκανε δυναμικό comeback και εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της.


Η Blake πρωταγωνιστεί στο νέο φιλμ The Rhythm Section, που έκανε χθες Δευτέρα πρεμιέρα στο κτίριο του Brooklyn Academy of Music  στη Νέα Υόρκη και η 32χρονη σταρ κατάφερε να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω της.


Για την περίσταση η Blake επέλεξε ένα μακρύ βελούδινο φόρεμα του οίκου Dolce & Gabbana, που το συνδύασε με μαύρα δερμάτινα γάντια και high boots και ένα θεαματικό ασημί κολιέ με αλυσίδα, πέρλες και σμαράγδια, και το όλο look θύμιζε παλιές ντίβες του Χόλιγουντ!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!