GOSSIP

H Kate Middleton οριακά γλίτωσε το... σέξι ατύχημα [εικόνες]

Μετά και το σάλο του Megxit συχνά γράφεται, πως η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, πλέον αισθάνεται ακόμα μεγαλύτερο το βάρος των ευθυνών που έχει ως εκπρόσωπος του βρετανικού παλατιού και η αλήθεια είναι πως η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, το τελευταίο διάστημα έχει πυκνώσει τις δημόσιες εμφανίσεις της και την κοινωνική δράση της. Όμως, αν και πάντα δείχνει "αψεγάδιαστη" , οριακά γλίτωσε ένα σέξι ατύχημα.

H Kate Middleton πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στο στο νοσοκομείο Παίδων του Λονδίνου Evelina, και με το που βγήκε από το αυτοκίνητο, εντυπωσίασε για μια ακόμη φορά τους πάντες, με το κομψό tweed ταγέρ του Οίκου Dolce & Gabbanal, που φορούσε, το οποίο είχε συνδυάσει με μαύρες γόβες με χοντρό τακούνι και μαύρο καλσόν.


Όμως όταν πλησίασε για να χαιρετίσει ένα κοριτσάκι που θα την υποδέχονταν και θα της πρόσφερε λουλούδια, ένα δυνατό φύσημα του αέρα, προκάλεσε ένα... upskirt, με τη Δούκισσα να σπεύδει να συγκρατήσει τη πλισέ φούστα της με κάθε τρόπο, πριν αποκαλύψει πολύ περισσότερα από όσα θα ήθελε.


Πάντως, συχνά έχει γραφτεί πως η βασίλισσα Ελισάβετ, δεν είναι καθόλου ικανοποιημένη με τις στιλιστικές επιλογές της Kate καθώς θεωρεί πως συχνά φορά ρούχα που επιτρέπουν τα... σέξι ατυχήματα, κάτι που η ίδια η βασίλισσα το θεωρεί αδιανόητο για ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας και ειδικά για την Kate που ο σύζυγός της είναι τρίτος στη σειρά διαδοχής στο θρόνο.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!