GOSSIP

Λιποθύμησε επί σκηνής η Άννα Φόνσου - Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο

Ανησύχησαν οι φίλοι, συνεργάτες, φαν και συγγενείς της γνωστής ηθοποιού Άννας Φόνσου, όταν έμαθαν πως η 80χρονη σταρ λιποθύμησε ενώ βρίσκονταν επί σκηνής και μεταφέρθηκε χθες σε νοσοκομείο.

Τελικά δεν συντρέχει κάποιος λόγος; ανησυχίας, αφού σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε μέσω Facebook, "το σπίτι του ηθοποιού", το ίδρυμα που έχει ιδρύσει και είναι πρόεδρος σε αυτό η Άννα Φόνσου, η ηθοποιός έχει πλέον επιστρέψει σπίτι της και αναρρώνει.


Συγκεκριμένα η Άννα Φόνσου, χθες Κυριακή, είχε ένα λιποθυμικό επεισόδιο στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά . Η γνωστή ηθοποιός και πρόεδρος του Ιδρύματος ''Το Σπίτι του Ηθοποιού'', αισθάνθηκε ίλιγγο και παρά την έντονη αδιαθεσία της ζήτησε συγνώμη από το κοινό και το ενημέρωσε ότι θα αποχωρήσει. Η Άννα Φόνσου που βρίσκεται πλέον στο σπίτι της, ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και όπως αναφέρει η ίδια ανάρτηση ο γιατρός της συνέστησε ξεκούραση.

Αναλυτικά η ανάρτηση: «Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΑΝΝΑ ΦΟΝΣΟΥ ΘΑ ΉΘΕΛΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΆΛΟ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΊΑ ΤΗΣ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΌΣΟ ΤΡΑΓΙΚΌ ΕΝΑ ΛΙΠΟΘΥΜΙΚΟ ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΈΒΗ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΈΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΙΛΙΓΓΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΆΝΘΗΚΕ. ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΈΝΤΟΝΗ ΑΔΙΑΘΕΣΊΑ ΤΗΣ ΑΠΈΔΕΙΞΕ ΓΙΑ ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΆ ΠΟΣΟ ΓΕΝΝΑΊΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟΧΩΡΉΣΕΙ "ΣΥΓΝΏΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΛΛΟ". ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΓΡΑΨΑΝ. Ο ΓΙΑΤΡΌΣ ΤΗΣ ΣΥΝΈΣΤΗΣΕ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΎΡΑΣΗ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ».
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!