GOSSIP

Aγωνία για τη Madonna: Κυκλοφορεί πλέον με μπαστούνι

Οι φαν της 61χρονης Madonna ανησυχούν πολύ για την πορεία της υγείας της βασίλισσας της ποπ, αφού η διάσημη τραγουδίστρια πλέον φαίνεται να αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Το τελευταίο διάστημα η Madonna ακύρωσε δυο συναυλίες και σε πρόσφατο video που ανέβασε στο instagram την είδαμε να ανεβαίνει μια σκάλα χρησιμοποιώντας μπαστούνι.

«Συγγνώμη, έπρεπε να ακυρώσω το αποψινό. Όμως, πρέπει να ακούσω το σώμα μου και να ξεκουραστώ!», έγραψε στα social media μετά την ακύρωση της πρώτης της συναυλίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna) on Jan 21, 2020 at 8:57am PST

H Madonna δεν έχει κρύψει από τους φαν της πως αντιμετωπίζει κάποιο θέμα με την υγεία της, χωρίς όμως να αποκαλύπτει τι ακριβώς συμβαίνει εντείνοντας έτσι την ανησυχία τους.


Λίγες ώρες μετά την ακύρωση μιας ακόμη συναυλίας η Madonna, πριν από λίγο ανέβασε στο Instagram μια σειρά από posts για να γιορτάσει τα γενέθλια της 14χρονης υιοθετημένης κόρης της Mercy James (το ένα από τα 4 παιδιά που έχει υιοθετήσει, ενώ η σταρ έχει και δύο βιολογικά παιδιά την κόρη της Lourdes και το γιο της David, το γιο του σκηνοθέτη Guy Ritchie).
Η Madonna έγραψε πλάι στις φωτογραφίες με την κόρη της πως ο καλύτερος τρόπος για να θεραπευτεί είναι να γιορτάσει τα γενέθλια αυτής της υπέροχης 14χρονης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna) on Jan 22, 2020 at 8:38am PST

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna) on Jan 22, 2020 at 12:56pm PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!