Θοδωρής Φέρρης – Live στο Reading της Αγγλίας

Μια ανεπανάληπτη αλλά και πολυσυζητημένη άφιξη αναμένεται να «ταράξει τα νερά» αρκετών Ελλήνων και Κύπριων φοιτητών στο Ηνωμένο Βασίλειο και συγκεκριμένα στην πόλη του Reading στην οποία φοιτούν πέραν των 350 ομογενών φοιτητών

Το μεγαλύτερο event της χρονιάς είναι γεγονός! Ο ανερχόμενος και ταλαντούχος καλλιτέχνης Θοδωρής Φέρρης έρχεται για μια και μόνο μοναδική εμφάνιση και υπόσχεται να προσφέρει μια νύχτα διασκέδασης στην πόλη του Reading την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020, συνοδευόμενος από την οκταμελή μπάντα του. Η ελληνοκυπριακή κοινότητα του πανεπιστήμιου ανέλαβε εξ ολοκλήρου την διοργάνωση της ζωντανής εμφάνισης, προσφέροντας στα μέλη της αλλά και σε όλους τους φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου μια υπέροχη βραδιά γεμάτη αξέχαστες στιγμές και πολλές συγκινήσεις.

 

Η ελληνοκυπριακή κοινότητα στην πόλη του Reading δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια ενεργά στην διοργάνωση ελληνικών βραδιών στην πόλη, προσφέροντας έτσι ένα άρωμα πατρίδας στους εκατοντάδες φοιτητές που φοιτούν εκεί. Μέσα από τη συμβολή της κατάφερε να δημιουργήσει ένα κλίμα αλληλοβοήθειας και διασκέδασης μεταξύ των φοιτητών και να προσελκύσει ταυτόχρονα εγχώριες διοργανώσεις με αποκορύφωμα την ζωντανή εμφάνιση του Θοδωρή Φέρρη στις 7 Φεβρουαρίου.

 

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη αρχίσει και όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στην σελίδα της κοινότητας στο Facebook “RU Cypriot-Hellenic Soc” για κρατήσεις.

 

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: +44 7522020237/ +44 7469781219. Υπάρχει περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων και κρατήσεων.

 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!