GOSSIP

Η Νατάσα Θεοδωρίδου καμαρώνει για την κόρη της - Πήρε πτυχίο [εικόνα]

H γνωστή τραγουδίστρια ποτέ δεν έχει κρύψει το πόσο λατρεύει τις κόρες της και πόσο περήφανη είναι για αυτές και τώρα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της, το καμάρι της για τη μια κόρη της που μόλις πήρε το πτυχίο της.


Η Νατάσα έχει αποκτήσει δυο κόρες από πρώην γάμους της: τη Χριστιάνα Μπέτα και την Αντριάνα Φουστάνου και καμαρώνει και για τις δυο, αλλά τώρα μας έδειξε μέσω Instagram, πόσο καμαρώνει για τη μεγάλη κόρη της, που ολοκλήρωσε τις σπουδές της σε νομική σχολή του Λονδίνου.


Το 2017 η Χριστιάνα πήρε το πτυχίο της από τη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου της Θράκης. Η Χριστιάνα όμως συνέχισε τις σπουδές της και στο Λονδίνο και όπως αποκάλυψε η Νατάσα Θεοδωρίδου μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram πήρε και δεύτερο πτυχίο.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της Χριστιάνας και μέσω της λεζάντας έγραψε για την υπερηφάνεια που νιώθει γι’ αυτήν.

«Το αστέρι μου σήμερα πήρε το δεύτερο πτυχίο της από το THE CITY LAW SCHOOL OF LONDON και είναι η Δικηγορος μου κι εγώ η πιο περήφανη μαμά @kristianaa.betta σε θαυμάζω και υποκλίνομαι στη σκληρή σου προσπάθεια..», έγραψε.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Theodoridou Official (@natasatheodoridou) on Jan 21, 2020 at 10:02am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!