GOSSIP

Τραγουδίστρια αποκάλυψε πως είχε μεγάλη κόντρα με την Κορομηλά

Μια γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, που τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από το χώρο της σόουμπιζ, αλλά κάποτε είχε κάνει μεγάλο... σουξέ, τώρα αποκάλυψε πως κάποτε οι σχέσεις της με τη Ρούλα Κορομηλά, δεν ήταν οι καλύτερες!

Ο λόγος για την Ελίνα Κωνσταντοπούλου, που είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία ως τραγουδίστρια, την εποχή που η Ρούλα Κορομηλά μεσουρανούσε στην ελληνική tv.


Η Ελίνα τώρα, άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού της στην κάμερα πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής, εξήγησε γιατί δεν συνέχισε την καριέρα της στο τραγούδι και αποκάλυψε πως είχε μεγάλη κόντρα με τη Ρούλα Κορομηλά, αλλά δεν ευθύνονταν η ίδια, αφού κατηγορεί τη γνωστή παρουσιάστρια πως προκάλεσε την κόντρα.


«Εγώ δεν θεωρούσα ότι είχα κόντρα με την Ρούλα Κορομηλά. Η Ρούλα το πήγαινε κοντραριστά. Όταν πρωτοπήγα να πω δύο τραγούδια, με πάσαρε στον Βασίλη Νομικό. Ούτε καν καλημέρα δεν είπε. Με έβλεπε ως μύγα… Όταν έκανα σουξέ τον Ιούνιο, με ξαναφώναξε για να κλείσω τον Πρωινό Καφέ και να μου λέει: “Εγώ τι σου είπα την πρώτη φορά που ήρθες”; Έπαθα πλάκα! Λέω μου είπε κάτι και δεν το θυμάμαι; “Δεν σου είπα ότι θα γίνει σουξέ;”, μου είπε. Ναι, έλεγα εγώ», είπε η Ελίνα Κωνσταντοπούλου.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!