GOSSIP

O Κάρολος θα δώσει δικά του χρήματα για να στηρίξει το "Megxit"

Μπορεί όλα να δείχνουν πως το "Megxit" έχει πια δρομολογηθεί, αλλά διαρκώς νέα δημοσιεύματα, αποκαλύπτουν με ποιο τρόπο θα γίνει η σταδιακή απομάκρυνση των Meghan & Harry από τα βασιλικά τους καθήκοντα και πως θα γίνει η μετάβασή τους στον Καναδά.

Μετά την ανακοίνωση της βασίλισσας Ελισάβετ πως αποδέχεται το αίτημα του εγγονού της και της συζύγου του, να παραιτηθούν από τους βασιλικούς τίτλους τους (θα χάσουν τον τίτλο της "Αυτού Υψηλότητας" αλλά θα παραμείνουν Δούκας και Δούκισσα του Σάσεξ), τις αποκαλύψεις πως το ζευγάρι θα πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την ανακαίνιση του Frogmore Cottage όπου διέμεναν οι Meghan & Harry στην Αγγλία και τη διακοπή της χρηματοδότησης του ζευγαριού από το παλάτι, η πρόσφατη ομιλία του Harry έδειξε πως το ζευγάρι είναι αποφασισμένο να γυρίσει σελίδα στη ζωή του.


Και τώρα δημοσίευμα της Daily Telegraph αποκαλύπτει πως ο πατέρας του Harry, ο Κάρολος, σκοπεύει να χρηματοδοτήσει με προσωπικά του χρήματα τη μετάβαση του γιου του και της νύφης του, αλλά και του εγγονού του, στον Καναδά.


Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο πρίγκιπας της Ουαλίας και  Δούκας της Κορνουάλης (ο επίσημος βασιλικός τίτλος του πρίγκιπα Καρόλου) δεν θα χρησιμοποιήσει χρήματα από το ταμείο του Δουκάτου του (τα χρήματα και τα ακίνητα του συγκεκριμένου δουκάτου της Κορνουάλης εδώ και αιώνες υπάρχουν για να χρηματοδοτούν τον πρώτο στη σειρά διαδοχής για το θρόνο) αλλά κονδύλια από τις προσωπικές του επενδύσεις.


Ο Κάρολος, λέγεται πως διαθέτει μια διόλου ευκαταφρόνητη προσωπική περιουσία από επενδύσεις, και από αυτή σκοπεύει να χρηματοδοτήσει το Megxit.


Ωστόσο το δημοσίευμα τονίζει πως αυτά τα χρήματα δεν είναι... απεριόριστα και φίλοι του Καρόλου τον συμβούλεψαν να είναι πολύ προσεκτικός στο πως θα τα δαπανήσει γιατί κάποια στιγμή θα τελειώσουν.


Έτσι το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Κάρολος σε πρώτη φάση θα δαπανήσει προσωπικά χρήματα για τους Meghan & Harry αλλά σε ένα χρόνο σκοπεύει να επανεκτιμήσει τον τρόπο με τον οποίο θα χρηματοδοτεί το μικρό γιο του.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!