GOSSIP

Τι συνέβη με το Νότη Σφακιανάκη- Γιατί απουσίαζε από το πλευρό του Γονίδη

Τροφή για πολλά σχόλια και εικασίες, έδωσε η απουσία του Νότη Σφακιανάκη από το κέντρο στο οποίο εμφανίζεται μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη.

Οι Σφακιανάκης - Γονίδης αυτό χειμώνα εμφανίζονται μαζί σε γνωστό αθηναϊκό κέντρο και αυτή είναι μια συνεργασία που εξ αρχής προκάλεσε πολλά σχόλια, ενώ υπήρξαν αλλεπάλληλες αναβολές στην έναρξη του σχήματος.


Και τώρα την περασμένη Παρασκευή και το Σάββατο, οι θαμώνες του κέντρου είδαν πως ο Νότης απουσίαζε και στη θέση του εμφανίστηκε ο Χρήστος Χολίδης κια αμέσως άρχισαν οι φήμες.
 

Τελικά ο λόγος που ο Νότης Σφακιανάκης δεν εμφανίστηκε στο σχήμα ήταν πως έχει μια περιπέτεια υγείας καθώς "κόλλησε" βαριά ίωση. Έτσι τη θέση του πήρε, προσωρινά όμως, ο Χρήστος Χολίδης.

Και μπορεί αμέσως να ξεκίνησαν οι φήμες περί διάλυσης του σχήματος, ωστόσο σύμφωνα με τον Βασίλη Λιάτσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

«Δε διαλύθηκε κανένα σχήμα. Ο κύριος Σφακιανάκης τις προηγούμενες μέρες πέρασε μια ίωση, όχι απλής μορφής και δε μπόρεσε να εμφανιστεί την Παρασκευή και το Σάββατο. Μας στήριξε ο Χρήστος Χολίδης για εκείνες τις δύο βραδιές. Από την ερχόμενη Παρασκευή συνεχίζουμε κανονικά το σχήμα μας. Φήμες βγαίνουν παντού για τα πάντα, αλλά παραμένουν φήμες. Το σχήμα κάνει ρεκόρ ρεζερβέ στην Αθήνα και θα συνεχίσει να το κάνει» δήλωσε ο Βασίλης Λιάτσος, από τη διεύθυνση του Βοτανικού.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!