GOSSIP

Δυο πασίγνωστοι σταρ κανόνισαν οι γονείς τους να βγουν... ραντεβού

Και οι δυο είναι πασίγνωστοι σταρ του σινεμά και λατρεύουν την οικογένειά τους, οπότε σκέφτηκαν πως ίσως οι γονείς τους (που και οι δυο έχουν χάσει το ταίρι τους), ίσως βρουν ξανά τον έρωτα, έτσι οι δυο σταρ ανέλαβαν ρόλο... προξενήτρας για τους γονείς τους.

Είναι γνωστό πως ο χολιγουντιανός σταρ Matthew McConaughey, λατρεύει τη μητέρα του Mary Kathleen "Kay" και μάλιστα συχνά τον έχουμε δει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις μαζί με τη μαμά του, ενώ την είχε μαζί του και στις διακοπές που έκανε στην Ελλάδα σε Μύκονο και Αντίπαρο.


Και τώρα ο 50χρονος ηθοποιός, αποκάλυψε  στο Entertainment Tonight, πως μαζί με τον συνάδελφό του, το διάσημο Βρετανό ηθοποιό Hugh Grant, έχουν κανονίσει οι γονείς τους να βγουν ραντεβού.


Ο πατέρας του  Hugh Grant είναι ο πρώην αξιωματικός του στρατού James Grant.


Ο Matthew McConaughey είπε για το... προξενιό που έκανε με τον Hugh: «Ο πατέρας του Hugh είναι 91 ετών και η μητέρα μου 88. Θα βγουν ραντεβού. Την επόμενη εβδομάδα υποτίθεται πως θα γνωριστούν και πιθανότατα δεν θα τους δούμε για το υπόλοιπο βράδυ». Ενώ ο Hugh Grant, δήλωσε: «Εμείς το στήσαμε το ραντεβού και θα είναι πολύ καυτό».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!