GOSSIP

Έδιωξαν το προσωπικό από το Frogmore Cottage των Meghan & Harry

Ενισχύονται οι φήμες πως η Meghan Markle μετά το σάλο του Megxit δεν σκοπεύει να επιστρέψει στο άμεσο μέλλον (ίσως και ποτέ!) στην Αγγλία, μετά την αποκάλυψη πως έδιωξαν το προσωπικό από το Frogmore Cottage, το σπίτι του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ στη Βρετανία.

Θυμίζουμε πως το συγκεκριμένο σπίτι ήταν δώρο της βασίλισσας Ελισάβετ στον εγγονό της Harry και είχε γίνει η κατοικία των Meghan & Harry, όταν το ζευγάρι αποφάσισε να μετακομίσει από το παλάτι του Κένσινγκτον, λίγο μετά την ανακοίνωση πως η Meghan ήταν έγκυος στον Archie.


Τότε είχαν δαπανηθεί εκατομμύρια λίρες για την ανακαίνιση του σπιτιού, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.


Και τώρα η βρετανική Mirror, αποκαλύπτει πως μετά το Megxit, το προσωπικό που εργάζονταν σε αυτό το σπίτι έχει απομακρυνθεί από τα πόστα του, κάτι που πιθανά υποδηλώνει πως η Meghan Markle δεν σκοπεύει άμεσα να επιστρέψει από τον Καναδά στην Αγγλία και πως πιθανά σύντομα και ο Harry θα αναχωρήσει για Καναδά.


Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αποκαλύπτει πως το συγκεκριμένο σπίτι είχε πάντα ένα "βασικό προσωπικό" και πως το ζευγάρι μίσθωνε παραπάνω άτομα περιστασιακά ανάλογα με τις ανάγκες του.


Το δημοσίευμα αναφέρει πως τουλάχιστον δύο μέλη του βασικού προσωπικού του σπιτιού: ο house manager και η καθαρίστρια έχουν απομακρυνθεί από τα καθήκοντά τους και πως πλέον θα εργάζονται σε άλλα κτίρια που ανήκουν στη βρετανική βασιλική οικογένεια.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!