GOSSIP

O Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ζευγάρι με τη Ράνια Κωστάκη;

Φουντώνουν οι φήμες, πως ο ηθοποιός και πρώην νικητής του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος, έχει έρθει πολύ κοντά με τη Ράνια Κωστάκη και κάποιοι κάνουν λόγο για νέο έρωτα στην ελληνική σόουμπιζ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο Ντάνος έχει έρθει πολύ κοντά με τη ραδιοφωνική παραγωγό, με τους δύο να κυκλοφορούν μάλιστα ολοένα και πιο συχνά μαζί. Τόσο που κάποιοι έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται αν η σχέση που τους συνδέει είναι μια απλή φιλία ή κάτι παραπάνω.

Η σχέση του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Ράνιας Κωστάκη είναι μάλιστα τόσο ζεστή, που η ραδιοφωνική παραγωγός φρόντισε να του οργανώσει πρόσφατα ένα πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλιά του.

Πέρα από τα γεγονός ότι η Ράνια και ο Ντάνος απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου, πριν από λίγο καιρό αποφάσισαν να συμπράξουν κιόλας για έναν όμορφο σκοπό. Μαζί και με τον δικηγόρο Αναστάσιο Ντούγκα, ένωσαν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας το Σωματείο «Φύλακας Άγγελος». Ένα σωματείο που σκοπό έχει να προσφέρει υποστήριξη και μια αγκαλιά σε κακοποιημένα και παραμελημένα παιδιά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!