GOSSIP

H Kim Kardashian πόζαρε μέσα στη ντουλάπα της και όλοι ζήλεψαν [εικόνα]

Πριν από λίγες μέρες η Kim Kardashian φρόντισε να ποζάρει φορώντας ένα μπικίνι ενώ βρίσκονταν σπίτι της και προκάλεσε χαμό στο Instagram και τώρα ξαναπόζαρε μέσα στη ντουλάπα της και όλες ζήλεψαν!

Φυσικά η Kim, όπως και οι διάσημες αδελφές της και η μαμά της, δεν έχουν απλά μια ντουλάπα, αλλά ένα ολόκληρο... διαμέρισμα, όπου είναι απολύτως τακτοποιημένα τα αναρίθμητα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που διαθέτουν.


Μάλιστα οι Kardashians έχουν αποκαλύψει πως συνεργάζονται με ειδικούς συμβούλους για να οργανώσουν τις ντουλάπες τους, ενώ η ίδια η Kim πριν γίνει πασίγνωστη, βοηθούσε την κολλητή φίλη της Paris Hilton να οργανώνει τη ντουλάπα της.


Και τώρα η Kim πόζαρε φορώντας ένα λευκό μακρύ βραδινό φόρεμα, με φόντο μια γωνιά μόνο της ατελείωτης ντουλάπας της, και απλά έγραψε τη λέξη "πρόβες" στη λεζάντα.


Φυσικά αυτό που όλες πρόσεξαν είναι οι δεκάδες πανάκριβες Louis Vuitton βαλίτσες και τσάντες στο φόντο, η... συλλογή από πανάκριβες Kelly Hermes τσάντες και τα εξίσου πανάκριβα παπούτσια και τα υπόλοιπα αξεσουάρ, που κοστίζουν μια διόλου μικρή περιουσία και πολλές εύχονται να είχαν έστω και ένα από τα πράγματα που η Kim στοιβάζει στη ντουλάπα της.
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jan 14, 2020 at 6:12pm PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!