GOSSIP

Όλοι επιμένουν πως είναι αγεφύρωτο το χάσμα μεταξύ Harry & William

Λίγο πριν τη χθεσινή συνάντηση των μελών της βασιλικής βρετανικής οικογένειας στο Sandringham για να συζητηθεί το Megxit, οι δυο πρίγκιπες William και Harry είχαν σπεύσει να εκδώσουν κοινή επίσημη ανακοίνωση για να διαψεύσουν δημοσίευμα που μιλούσε με άσχημα λόγια για τη σχέση τους.

Συγκεκριμένα τα δυο αδέλφια διέψευσαν δημοσίευμα των The Times που έλεγε πως ο Harry δέχονταν bullying από το μεγάλο του αδελφό και για αυτό εξωθήθηκε στην απόφασή του να παραιτηθεί ο ίδιος και η σύζυγός του από τα βασιλικά τους αξιώματα.


Ωστόσο ο βρετανικός Τύπος με νέα δημοσιεύματα σήμερα, επιμένει πως η σχέση των δυο αδελφών έχει υποστεί τεράστιο πλήγμα και πως είναι πολύ δύσκολο να αποκατασταθούν οι σχέσεις τους στο άμεσο μέλλον, ενώ μιλούν για ομηρικούς καβγάδες μεταξύ τους.


Όλα ξεκίνησαν πριν παντρευτεί ο Harry
H Sun αναφέρει πως τα προβλήματα ξεκίνησαν πριν καν τον πριγκιπικό γάμο, όταν ο William επέμενε ο Harry να ακούσει τη συμβουλή της αείμνηστης μητέρας τους Diana και να μην παντρευτεί γρήγορα. Αυτό λέγεται πως ενόχλησε πολύ τον Harry ο οποίος εξ΄αρχής ένιωθε πως η οικογένειά του δεν έδινε μια ευκαιρία στη Meghan.


Τα δυο αδέλφια τσακώθηκαν άγρια και πριν από έναν αγώνα πόλο


Μπορεί τον Ιούλιο του 2019 να είδαμε τα δυο αδέλφια να είναι όλο χαμόγελα στον φιλανθρωπικό αγώνα πόλο που έγινε στο Billingbear Polo Club, αλλά σύμφωνα με την Daily Mail είχε προηγηθεί ένας τεράστιος καβγάς πριν τον αγώνα.
Θυμίζουμε πως εκεί εμφανίστηκαν και οι σύζυγοί τους με τα παιδιά τους και ειδικά η Meghan έκανε την πρώτη εμφάνισή της με το γιο της Archie.


Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο William είχε κατηγορήσει τον Harry και τη σύζυγό του πως μιλούν με μεγάλη αγένεια στο προσωπικό και είπε στον Harry πως η Meghan των έχει αλλάξει.


Επίσης δημοσίευμα της Sun αναφέρει πως και οι Kate και Meghan είχαν τσακωθεί καθώς η Kate Middleton είχε γίνει έξαλλη όταν έμαθε πως η Meghan είχε αποκαλέσει "σκύλα" μέλος του προσωπικού του παλατιού και είχε υπενθυμίσει στη Meghan πως είναι "δικό της" το προσωπικό και δεν της επιτρέπει να τους μιλά έτσι.


Τα δημοσιεύματα συνεχίζουν με το να λένε πως και από τις δηλώσεις και των δυο αδελφών είναι φανερό πως υπάρχει πλέον ρήξη στις σχέσεις τους και πως ακόμα και χθες ο Harry είδε πρώτα μόνος του για 2 ώρες τη βασίλισσα χωρίς να είναι μπροστά ο αδελφός του, ενώ φωτογραφίες δείχνουν τον William "εξουθενωμένο" να αναχωρεί από το Sandringham μετά τη χθεσινή συνάντηση όπου λέγεται πως η ένταση μεταξύ των δύο αδελφών ήταν μεγάλη.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!