GOSSIP

Αυτά είναι τα ονόματα που πολλοί απόρησαν γιατί δεν διεκδικούν Όσκαρ

Με το που ανακοινώθηκαν οι φετινές υποψηφιότητες για τα βραβεία Όσκαρ, αμέσως άρχισαν οι... γκρίνιες, καθώς η Ακαδημία, φάνηκε να έχει "σνομπάρει" μερικά ηχηρά ονόματα.

Μια από τις σταρ που σίγουρα απογοητεύτηκε είναι η Jennifer Lopez, η οποία μολονότι είχε προταθεί για Χρυσή Σφαίρα, για την ταινία Hustlers, δεν κατάφερε να αποσπάσει καμία υποψηφιότητα στη λίστα των Όσκαρ (δείτε τη λίστα εδώ).


Απογοητευμένη και η Nicole Kidman, που ήταν η μόνη από τις τρεις πρωταγωνίστριες της ταινίας Bombshell που δεν προτάθηκε για Όσκαρ, αφού και η Margot Robbie και η Charlize Theron απέσπασαν υποψηφιότητες για την ίδια ταινία.


Απογοητευμένος και ο Robert De Νiro που ενώ η ταινία Ιρλανδός προτάθηκε για 10 Όσκαρ, η ερμηνεία του στην ταινία δεν προτάθηκε για Όσκαρ.


Ηχηρή είναι και η απουσία από τη λίστα με τις υποψηφιότητες της Awkwafina, η οποία είχε κερδίσει τη Χρυσή Σφαίρα για το The Fairwell.


Τέλος όλοι συζητούν για το γεγονός πως το φιλμ κινουμένων σχεδίων Frozen II που είχε τεράστια εμπορική επιτυχία δεν απέσπασε υποψηφιότητα στα 'Όσκαρ στην κατηγορία του.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!