GOSSIP

Ο Harry κατηγορεί τον αδελφό του για bullying - Τι φοβάται το παλάτι

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι τις 2 το μεσημέρι που θα γίνει η σύνοδος κορυφής στο Sandrignham, όπου μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας σε συνεργασία με Βρετανούς και Καναδούς αξιωματούχους θα αναζητήσουν μια λύση, για το πως θα προχωρήσει το αίτημα των Meghan & Harry να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους αξιώματα και τώρα δημοσίευμα των Times εξηγεί τι οδήγησε το ζευγάρι σε αυτή την απόφαση.

Το δημοσίευμα των Times κάνει λόγο για έναν "συντετριμμένο" Harry, ο οποίος "λατρεύει τη βασίλισσα Ελισάβετ", αλλά έφτασε στα όριά του για να αναγκαστεί να πάρει την απόφαση να πληγώσει τη γιαγιά του.


Οι Times επικαλούνται πηγές από τον φιλικό κύκλο του Harry σύμφωνα με τις οποίες ο νεαρός πρίγκιπας θεωρεί πως αναγκάστηκε να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει μετά από το bullying που δέχτηκε εδώ και πολύ καιρό από τον αδελφό του William. Το δημοσίευμα κάνει λόγο για "bullying attitude" και για μια Meghan που είναι αποφασισμένη να φύγει φέρνοντας τον Harry σε μια πολύ δύσκολη θέση: «Αυτή θέλει να φύγει. Αυτός δέχεται μεγάλη πίεση να διαλέξει. Είναι θλιβερό. Λατρεύει τη βασίλισσα. Νομίζω πως πραγματικά θα ραγίσει η καρδιά του αν φύγει. Δεν νομίζω πως αυτό είναι που πραγματικά θέλει. Νομίζω πως προτιμούν μια μέση λύση».


Δημοσίευμα της Daily Mail αναπαράγει τα όσα αναφέρουν οι Times και προσθέτει πως στη σημερινή συνάντηση οι συνεργάτες της βασίλισσας ελπίζουν να βρεθεί μια λύση καθώς φοβούνται πως αν αυτό δεν συμβεί το διάσημο ζευγάρι θα προχωρήσει σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην καλή τους φίλη Oprah Winfrey και αυτό είναι ένα σενάριο που κανείς δεν το θέλει στο παλάτι.


Προσθέτει δε πως στη συνάντηση πιθανά θα υπάρξει και τηλεφωνική επικοινωνία με την Meghan Markle που βρίσκεται με το παιδί της στο Βανκούβερ του Καναδά.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!