GOSSIP

Κατηγορούν την Meghan πως "χάλασε" τη σχέση του Harry και με τους Beckhams

Ανελέητες είναι οι επιθέσεις που δέχεται η Meghan Markle, από το Βρετανικό Τύπο, καθώς είναι αναρίθμητα πλέον τα δημοσιεύματα που σκιαγραφούν τη Δούκισσα του Σάσεξ, ως ένα χειριστικό και (υπέρ)φιλόδοξο άτομο που φρόντισε να διαλύσει τη σχέση του συζύγου της Harry, με τους συγγενείς του, το παλάτι, τον αδελφό του William ακόμα και με τον David Beckham!

Νέο δημοσίευμα στη Sun, αναφέρει πως η Meghan Markle, ήταν αυτή που με τη στάση της, δημιούργησε προβλήματα στη καλή σχέση του συζύγου της με τον David Beckham!


Θυμίζουμε πως ο David και η Victoria Beckham ήταν μεταξύ των λαμπερών καλεσμένων που βρέθηκαν στο γάμο των Meghan & Harry, ενώ δημοσιεύματα είχαν αποκαλύψει πως η Victoria ήταν μια από τις πρώτες φίλες που είχε αποκτήσει η Meghan από όταν μετακόμισε στην Αγγλία μετά τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Harry.


Και τώρα το δημοσίευμα αποκαλύπτει πως οι φιλικές σχέσεις των δύο διάσημων ζευγαριών  κόντεψαν να "χαλάσουν" και αιτία για αυτό είναι η στάση της Meghan.


Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Meghan ήταν βέβαιη πως η Victoria Beckham φροντίζει να "διαρρέει" στα media, πληροφορίες για την ίδια και τον Harry, εκμεταλλευόμενη τη φιλία τους και μάλιστα το άρθρο τονίζει πως η Meghan ανάγκασε τον Harry να συζητήσει το όλο θέμα με τον David Beckham.


H πηγή (από τον φιλικό κύκλο των David & Victoria) που επικαλείται το δημοσίευμα, αναφέρει πως ο ίδιος ο Harry μίλησε πρόσωπο με πρόσωπο με τον David και πως μολονότι ήταν πολύ ευγενικός, ο David είχε ταπεινωθεί από τα όσα άκουσε.


Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης πως για ένα διάστημα οι σχέσεις των δύο ζευγαριών δεν ήταν καλές, αλλά μετά από μήνες, κατάφεραν να αφήσουν πίσω τους την όλη παρεξήγηση.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!