GOSSIP

Καλά νέα για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου

Θετική φαίνεται να είναι η εξέλιξη της πορείας της υγείας του γνωστού παρουσιαστή και μουσικού Ανδρέα Μικρούτσικου, αφού οι γιατροί είναι πλέον πολλοί αισιόδοξοι και αναφέρουν πως σύντομα θα πάρει εξιτήριο  από τη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α' Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών.

Σύμφωνα με το σημερινό ιατρικό ανακοινωθέν από τη διοίκηση του νοσοκομείου, ο ασθενής παρουσιάζει σημαντική βελτίωση και εξετάζεται το ενδεχόμενο να εξέλθει από τη Μονάδα και να συνεχιστεί η νοσηλεία του σε θάλαμο.

«Ο ασθενής κ. Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α' Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής υπό φαρμακευτική αγωγή στην οποία αντιδρά θετικά» αναφέρει η ανακοίνωση.

Αναφέρεται επίσης πως υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία προκειμένου να διερευνηθεί ενδελεχώς η κατάσταση της καρδιακής υγείας του -άλλωστε καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια διαγνώστηκε ότι προκάλεσε το οξύ πνευμονικό οίδημα- με αποτέλεσμα καλό και χωρίς ανάγκη για επέμβαση πχ αγγειοπλαστικής.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!