GOSSIP

O Brad Pitt αποκάλυψε πως έκοψε το ποτό χάρη στον Bradley Cooper

Λίγες μόνο μέρες μετά τις Χρυσές Σφαίρες, ο χολιγουντιανός σταρ Brad Pitt, απέσπασε ένα ακόμη βραβείο για την ερμηνεία του στην ταινία του Quentin Tarantino "Κάποτε στο Χόλιγουντ" και αποκάλυψε πως ένας διάσημος φίλος του τον βοήθησε να αντιμετωπίσει τον εθισμό του στο αλκοόλ.

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Brad έλαμψε στο National Board of Review gala, όπου πήρε το βραβείο καλύτερου Β' ανδρικού ρόλου και μάλιστα παρέλαβε το βραβείο του, από έναν καλό του φίλο και πασίγνωστο σταρ, τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Bradley Cooper.

O Bradley Cooper,  παρουσιάζοντας το βραβείο επαίνεσε την περιέργεια, την ακεραιότητα, την ψυχή αλλά και το εργασιακό ήθος του Pitt προτού αυτός ανέβει στη σκηνή, τον αγκαλιάσει και παραλάβει το βραβείο.

Στον ευχαριστήριο λόγο του, που ακολούθησε, ο 56χρονος Pitt όχι μόνο ανταπέδωσε τα καλά λόγια αλλά είχε κάτι παραπάνω να πει: "Οφείλω τη νηφαλιότητά μου στον Cooper". “Σε ευχαριστώ Bradley. Ο Bradley έβαλε την κόρη του για ύπνο και έτρεξε ως εδώ για να το κάνει αυτό”, σχολίασε ο Pitt. “Είναι γλύκας. Έκοψα το ποτό χάρη σε αυτόν τον άνθρωπο και κάθε μέρα είναι καλύτερη από τότε. Σε αγαπώ και σε ευχαριστώ” του είπε.

 

Ο Cooper αντιμετώπιζε και αυτός σε νεότερη ηλικία πρόβλημα αλκοολισμού. Το 2012 είχε δηλώσει ότι είναι πλέον ένας νηφάλιος άνθρωπος αφού στα 29 του αποφάσισε να σταματήσει το αλκοόλ, θεωρώντας ότι θα του καταστρέψει τη ζωή.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!