GOSSIP

H βασίλισσα είναι έξαλλη με τους Meghan & Harry και απαιτεί να δοθεί άμεσα μια λύση

Όλα τα δημοσιεύματα στο Βρετανικό Τύπο κάνουν λόγο για την οργή που έχει προκαλέσει στο παλάτι η απόφαση των Meghan & Harry να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στις βρετανικές εφημερίδες, η βασίλισσα Ελισάβετ έχει εξοργιστεί με τον εγγονό της, όχι επειδή δεν γνώριζε τα πλάνα του διάσημου ζεύγους, αλλά επειδή προχώρησε στην ανακοίνωση μέσω Instagram, μολονότι δεν είχε συμφωνηθεί τίποτε.


Συγκεκριμένα η Evening Standard, αναφέρει πως ο Harry πριν καν τα Χριστούγεννα, είχε πει στον πατέρα του Κάρολο, πως ο ίδιος και η οικογένειά του θα ήθελαν να μένουν όσο γίνεται περισσότερο στον Καναδά και την Αμερική και ο πατέρας του τού είπε να σκεφτεί ένα καλό σχέδιο και να του το προτείνει.


Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Harry έστειλε την πρότασή του στον πατέρα του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αλλά ο Κάρολος του είπε πως το θέμα έπρεπε να συζητηθεί περισσότερο.


Τότε ο Harry ζήτησε να συναντήσει τη γιαγιά του, τη βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά εκείνη του απάντησε πως θα χαρεί να τον συναντήσει και να μιλήσουν για το θέμα, αφού όμως πρώτα το συζητήσει με το γιο της τον Κάρολο.


Αλλά μετά, το δημοσίευμα αναφέρει πως τελικά οι σύμβουλοι της βασίλισσας ακύρωσαν εντελώς αυτή τη συνάντηση και η βασίλισσα είπε στον Harry  να μη πει τίποτα δημοσίως κάτι το οποίο προφανώς και δεν έκανε ο εγγονός της!


Έκτοτε έχουν γίνει αλλεπάλληλες διαβουλεύσεις της βασίλισσας με όλα τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και σύμφωνα με τη ρεπόρτερ  Rebecca English, η βασίλισσα έχει ζητήσει να βρεθεί άμεσα μια λύση μέσα στις επόμενες μέρες και όχι μέσα στις επόμενες εβδομάδες.


Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως δημοσιεύματα αναφέρουν πως όλα δείχνουν  πως η βασίλισσα τελικά θα επιτρέψει στο ζευγάρι να διατηρήσει τους τίτλους του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, ενώ στις συζητήσεις για την εξεύρεση μιας λύσης θα συμμετέχουν πιθανά και οι Αρχές του Καναδά.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!