GOSSIP

H Meghan Markle εγκατέλειψε την Αγγλία - Πήγε μόνη της στον Καναδά

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση - βόμβα πως οι Meghan & Harry θέλουν να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, δημοσίευμα αποκαλύπτει πως η Δούκισσα του Σάσεξ, έχει φύγει από τη Βρετανία και έχει επιστρέψει στον Καναδά.

Συγκεκριμένα η Daily Mail, αποκάλυψε πως χθες η Meghan Markle, πήρε μόνη της πτήση με προορισμό τον Καναδά, για να πάει πίσω στο παιδί της, τον μικρό Archie.


Το δημοσίευμα, αναφέρει πως το διάσημο ζευγάρι, δεν είχε πάρει μαζί του το παιδί, όταν πριν από 3 μέρες επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από πολυήμερες διακοπές στον Καναδά. 


Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει πως ο μικρός Archie είχε παραμείνει στoν Καναδά, αλλά κανείς δεν γνωρίζει αν το παιδί συνέχιζε να μένει στην πολυτελή έπαυλη που είχε νοικιάσει το ζευγάρι στο Βανκούβερ.


Η Daily Mail αναφέρει πως οι Meghan & Harry άφησαν των 8 μηνών γιο τους μαζί με τη νταντά του και μια φίλη τους (πιθανά την Jessica Mulroney η οποία όμως ζει στο Τορόντο).


Είναι άγνωστο το που ακριβώς θα μείνει η Meghan Markle στον Καναδά, ενώ το δημοσίευμα αναφέρει πως πιθανά και ο πρίκιπας Harry να... διέφυγε από την Αγγλία, με κάποια βραδινή χθεσινή πτήση και να πήγε να βρει την οικογένειά του στον Καναδά, μετά τον σάλο που προκάλεσε η ανακοίνωση του, ενώ το δημοσίευμα προσθέτει πως ο Harry, που ήταν μόνος του στο σπίτι του στο Frogmore Cottage δέχτηκε ένα οργισμένο τηλεφώνημα απο τη βασίλισσα Ελισάβετ.


Τέλος το δημοσίευμα εκτιμά πως η Meghan πιθανά θα παραμείνει για μεγάλο διάστημα στον Καναδά, μέχρι να κοπάσει ο σάλος, αλλά τονίζει πως ο πρίγκιπας Harry, έχει προγραμματίσει μια επίσημη εμφάνιση στην Αγγλία την ερχόμενη Πέμπτη.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!