GOSSIP

Ελληνίδα τραγουδίστρια σε μπουζούκια καταγγέλλει πως την ξυλοκόπησαν

Μια λαϊκή τραγουδίστρια, η Πωλίνα Απέργη, καταγγέλλει πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από πελάτη σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η καταγγελία έγινε από την ίδια τη τραγουδίστρθα η οποία μίλησε στην εφημερίδα Espresso και το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ήμουν στην πίστα και έκανα το πρόγραμμα μου κανονικά. Τραγουδούσα και χόρευα στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανιζόμουν, μέχρι που συνέβη αυτό το περιστατικό. Κάποια στιγμή, κοντά στα ξημερώματα έγινε ένα μικρό διάλειμμα και κατέβηκα από το stage προκειμένου να πάω να πάρω ένα ποτό. Στην μπάρα όμως με πλησίασε ένας πελάτης, άγνωστος σε μένα, μου επιτέθηκε πισώπλατα με μανία. Με κλώτσησε στα οπίσθια και με τσίμπησε στο επίμαχο σημείο. Φορούσα μίνι. Γυρίζοντας προς το μέρος του, μου έριξε δύο μπουνιές στο πρόσωπο και άνοιξε η μύτη μου. Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα και δεν πρόλαβα να αντιδράσω. Ευτυχώς τον κράτησαν οι υπόλοιποι θαμώνες, διαφορετικά δεν ξέρω που θα είχε φτάσει. Στην κατάσταση που ήμουν, με αίματα στο πρόσωπο, κάλεσα τον προσωπικό μου οδηγό να έρθει να με απομακρύνει από εκεί. Βγαίνοντας από το κέντρο για να φύγω, ο ίδιος άνθρωπος που μου επιτέθηκε φώναζε και μαινόμενος με απειλούσε "Θα σε κάνω, θα σε...". Δεν τον ξέρω, δεν τον είχα ξαναδεί, ούτε έχω προηγούμενα με κανέναν. Ίσως είχε πιει, σκέφτομαι πάλι καλά που δεν ήμουν στην πίστα».

Κατήγγειλε, επίσης, πως οι άνθρωποι του μαγαζιού δεν την προστάτεψαν, δεν την υπερασπίστηκαν και πως δεν δεν επενέβη κανείς, ενώ η απάντησή τους ήταν πως ο δράστης "είναι συχνός πελάτης", γι' αυτό και η ίδια σταμάτησε τη συνεργασία μαζί τους μετά το περιστατικό.

Η εφημερίδα, μάλιστα, δημοσίευσε και φωτογραφία με τα χτυπήματά της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!