GOSSIP

Ο Νίκος Μουτσινάς μετακόμισε και πόζαρε στο νέο σπίτι του [εικόνα]

Αναμφίβολα, ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός Νίκος Μουτσινάς, ήταν ένας από τους μεγάλους κερδισμένους της χρονιάς που οδεύει προς το τέλος της, αφού σημείωσε τεράστια τηλεοπτική επιτυχία με την εκπομπή του Καλό Μεσημεράκι.

Παράλληλα εμφανίζεται και στο θέατρο με την παράσταση "Βερβερίτσα" (όπου επίσης σημειώνει επιτυχία) και σαν να μην έφταναν όλα αυτά το τελευταίο διάστημα απέκτησε νέο σπίτι και χρειάστηκε να μετακομίσει.


Πριν από λίγες μέρες είχε ποζάρει στο μπαλκόνι του νέου σπιτιού του και χθες Κυριακή μας έδειξε πως είναι τόσο πολυάσχολος που δεν έχει ακόμη προλάβει να βγάλει όλα τα πράγματά του από τις κούτες.


Έτσι πόζαρε στο γραφείο του στο νέο του σπίτι, έχοντας αγκαλιά το σκυλάκι του και έγραψε: “Χαλαρή Κυριακουλα στο σπίτι!  Γίνεται κάποια εκκαθάριση. Να σας πω κάτι? Ό,τι δεν είναι χρήσιμο σε μας μπορεί να το έχει ανάγκη κάποιος άλλος. Μην κρατάτε πράγματα που δεν ξέρατε καν ότι τα έχετε! Δώστε τα αν είναι σε καλή κατάσταση ή αλλιώς πετάξτε τα! Θα νιώσετε απίστευτη ανακούφιση! Κάντε το και θα με θυμηθείτε! Το ύφος του Άντι τα λέει όλα!”


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas) on Dec 29, 2019 at 8:44am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!