GOSSIP

H Ελισάβετ "εξαφάνισε" πολλούς από το χριστουγεννιάτικο μήνυμά της

Κάθε χρόνο η Βασίλισσα Ελισάβετ μαγνητοσκοπεί το Χριστουγεννιάτικο μήνυμά της προς τον Βρετανικό λαό και αυτό μεταδίδεται το μεσημέρι των Χριστουγέννων και φέτος σε αυτό αναμένεται να κάνει λόγο για μια δύσκολη χρονιά με σκαμπανευάσματα για την Αγγλία, αλλά όλοι συζητούν για το ποιοι απουσιάζουν από το πλάνο που δόθηκε στη δημοσιότητα, από τη φετινή μετάδοση, λίγες ώρες πριν προβληθεί.

Με την δημοσιοποίηση της φωτογραφίας της Βασίλισσας από το γραφείο της στο πράσινο δωμάτιο του Παλατιού όλοι πρόσξεαν πως κάποιοι έλειπαν από το πλάνο. Στα δεξιά της Ελισάβετ βρίσκονται φωτογραφίες μελών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, αλλά υπάρχουν... ηχηρές απουσίες.

Σε αυτές όπως θα δείτε είναι ο Κάρολος και η Καμίλα, ο πατέρας της Βασίλισσας Βασιλιάς Γεώργιος ο 6ος, ο σύζυγός της Φίλιππος και ο Γουίλιαμ με την οικογένειά του. Πουθενά δεν υπήρχε φωτογραφία του Χάρι με την Μέγκαν, ούτε του γιου της Πρίγκιπα Άντριου (ο οποίος φέτος ενεπλάκη σε πολλά σκάνδαλα), ούτε και της κόρης της Πριγκίπισσας Άννας. 

Όπως αναφέρει το thetoc.gr Η Βασίλισσα δεν ξεχνά εκείνους που πλήγωσαν τον θεσμό και έτσι δεν τους είχε θέση στο γραφείο της. Ο μεν γιος της, Πρίγκιπας Άντριου τιμωρήθηκε ήδη για την σχέση που είχε με τον παιδόφιλο Τζέφρι Επστάιν, ενώ ο Χάρι και η Μέγκαν της γύρισαν την πλάτη αφού δεν θα περάσουν μαζί της τα Χριστούγεννα αλλά στον Καναδά με την μητέρα της Μέγκαν.

Αν και αυτά λένε «οι κακές γλώσσες» το πρωτόκολλο υπαγορεύει άλλα δηλαδή η Ελισάβετ έβαλε τις φωτο των ανθρώπων που βρίσκονται στη σειρά διαδοχής του θρόνου. 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!