GOSSIP

Ο Νίκος Μουτσινάς "έκραξε" το φιάσκο του τελικού του GNTM [βίντεο]

O γνωστός παρουσιαστής δεν μάσησε καθόλου τα λόγια του όταν στη χθεσινή εκπομπή του μίλησε για το φιάσκο του τελικού του GTNM, με τα τεχνικά προβλήματα στην ψηφοφορία και την ανάδειξη όχι μίας αλλά δύο νικητριών. 

«Τι φιάσκο ήταν αυτό χθες; Τι πανωλεθρίαμβος; Δύο νικήτριες δεν έχει ξαναγίνει πουθενά αυτό. Σε 50 χώρες παίζεται και όλοι πάντα βγάζουν μία. Δύο μόνο εδώ. Την κάναμε κι αυτή την ξεφτίλα. Αίσχος! Ντροπή σας! Τι ρεζιλίκι ζήσαμε. Περιμέναμε, ψηφίσαμε και βγαίνει η Βίκυ Καγιά και λέει “sorry guys έπεσε το σύστημα”. Τι λες κυρία μου; Ποιο σύστημα; Είναι δυνατόν; Αλήθεια ρε Βίκυ; Τι λέτε ρε παιδιά; Ντροπή! Περιμέναμε από τον Οκτώβρη για να ακούσουμε αυτό; Ξεφτιλίκι δίχως αύριο!», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.


Το... φιάσκο έφτασε στα αυτιά της Tyra Banks


Το πρώην top model και παραγωγός και παρουσιάστρια του σόου στις ΗΠΑ Tyra Banks, διάβασε το χαμό από σχόλια που είδε στο  twitter και το σχολίασε: «Ακούω πολλά για το  Greece’s Next Top Model #GNTMgr. Μπορεί κάποιος (θαυμαστής ή παραγωγός) να μου πει τι έγινε; Δεν ελέγχω τα international δικαιώματα του Top Model, αλλά ενδιαφέρομαι».


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!