GOSSIP

Δεν φαντάζεστε ποιο "ταπεινό" δώρο πήρε η Victoria για τον David [βίντεο]

O David και η Victoria Beckham είναι ένα από τα διασημότερα ζευγάρια στον κόσμο, έχουν και οι δυο κάνει λαμπρή καριέρα (ο μεν David στα γήπεδα, η δε Victoria στο τραγούδι και στη μόδα) έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά και η περιουσία τους εκτιμάται πως αγγίζει τα 900 εκατομμύρια δολάρια (δηλαδή είναι περίπου 300 εκατομμύρια δολάρια πλουσιότεροι από τη βασίλισσα Ελισάβετ). Οι δυο τους μοιάζουν να τα έχουν όλα!

Και είναι λογικό η Victoria να δυσκολεύεται να σκεφτεί τι δώρο θα κάνει στο σύζυγό της, στον οποίο πραγματικά δεν λείπει τίποτα και μπορεί να αποκτήσει ό,τι θέλει.


Έτσι σε ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο λογαριασμό της Victoria, όπου η ίδια κάνει ένα makeup tutorial με τη φίλη της και διάσημη makeup artist Lisa Eldridge, η πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls ρωτά τη Lisa:  «Άραγε, τι θα μπορούσε κανείς να αγοράσει για δώρο στον David Beckham; Τα έχει όλα!». Στη συνέχεια αποκαλύπτει ότι του πήρε ένα μεγάλο παζλ, το οποίο απεικονίζει τα παιδιά τους. Χιουμοριστικά συμπλήρωσε ότι το παζλ δείχνει την ίδια. «Βασικά, είμαι μόνο εγώ σε μια μεγάλη φωτογραφία, αλλά κάνω πλάκα» και προσθέτει πως το παζλ είναι τόσο μεγάλο που θα χρειαστεί ένα χρόνο για να το φτιάξει. Και εκείνη της απαντά με χιούμορ: «Αυτό σίγουρα θα τον κρατήσει απασχολημένο».
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Dec 19, 2019 at 9:09am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!