GOSSIP

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε ποια θεωρεί τη πιο σέξι Ελληνίδα [βίντεο]

Ο γνωστός παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας ήταν χθες καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά "After Dark" και όχι μόνο δεν δίστασε να πει ποια θεωρεί την πιο σέξι Ελληνίδα, αλλά παραδέχτηκε πως πολλές φορές έχει ερωτικές φαντασιώσεις με καλεσμένες του.

Όταν ρωτήθηκε ποια θεωρεί πως είναι η πιο σέξι Ελληνίδα αυτή τη στιγμή, χρειάστηκε λίγο χρόνο να το σκεφτεί και μετά απάντησε: “Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου” απάντησε λιτά ο Γιώργος Λιάγκας. Όταν, ωστόσο, ο παρουσιαστής του After Dark έσπευσε να τον ρωτήσει για το εάν βρίσκεται στο κινητό του κάποια εφαρμογή για γνωριμίες, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε κάθετα πως “όχι, βέβαια”.

“Το ακούω πρώτη φορά από εσένα. Θέλω να πω ότι τα περισσότερα applications και τις περισσότερες λειτουργείες, που έχουν να κάνουν, παραπάνω από τις απλές μου τις κάνει ο Θέμης. Οπότε… Το γνωρίζεις πως είμαι πίσω σε αυτά”.

“Ναι, είναι αλήθεια αυτό. Δηλαδή ο Γιώργος έχει ένα whatsapp και ένα viber με το ζόρι” συμπλήρωσε ο Θέμης Γεωργαντά για τον καλό του φίλο και πρώην συνεργάτη.

 

Όταν δε ρωτήθηκε αν είχε ποτέ ερωτική φαντασίωση με κάποια καλεσμένη του είπε "Μια και δυο φορές;" αν και ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν φλερτάρει με τις καλεσμένες του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!