GOSSIP

Η Celine Dion μιλά για το πως δημιούργησε το άλμπουμ Courage [βίντεο]

Η Celine Dion συνεχίζει με τεράστια επιτυχία την παγκόσμια περιοδεία της για το νέο της άλμπουμ Courage και τώρα μας εξηγεί πότε και πως ξεκίνησε η δημιουργία του.

Με ένα νέο βίντεο που ανέβηκε πρόσφατα στα social media, η Celine μας ξεναγεί στα παρασκήνια της περιοδεία της και η ίδια μιλά στην κάμερα για το πως δημιούργησε αυτό το άλμπουμ.


"Νιώθω πως ξεκίνησα να δουλεύω αυτό το άλμπουμ όλη μου τη ζωή" λέει η Celine και εξηγεί πως μολονότι στην πραγματικότητα ξεκίνησε να δουλεύει το Courage πριν από λίγα χρόνια, αυτό το άλμπουμ αποτελεί σταθμό στη ζωή της, καθώς είναι το πρώτο αγγλόφωνο άλμπουμ που κυκλοφόρησε μετά το θάνατο του αγαπημένου συζύγου της. 


Παράλληλα μας ξεναγεί στα παρασκήνια και βλέπουμε πλάνα και από το στούντιο (εξηγεί πως το άλμπουμ ηχογραφήθηκε στο Λας Βέγκας και στο Μόντρεαλ) και δηλώνει πολύ περήφανη για το τελικό αποτέλεσμα.

 

H Celine Dion θα έρθει και στην Κύπρο το ερχόμενο καλοκαίρι για να ερμηνεύσει τα τραγούδια του Courage και όλα τα μεγάλα χιτ της

H μεγάλη συναυλία της σταρ στη Κύπρο, θα λάβει μέρος στις 2 Αυγούστου στο Στάδιο ΓΣΠ στη Λευκωσία και θα ξεκινήσει στις 20.30.

Όποιος θέλει να απολαύσει την σταρ φαινόμενο στη Κύπρο μπορεί ακόμη να το κάνει κρατώντας εγκαίρως τη δική του θέση μέσω της https://celinedioncyprus.soldoutticketbox.com/ με τις τιμές για τα διαθέσιμα εναπομείναντα εισιτήρια να ξεκινάνε από 79 ευρώ.

 

PRESENTER: MELCO RESORTS & CITY OF DREAMS

POWERED BY: SUPER FM

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: SCAFFOLDING SOLUTIONS – ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ: AUDI - CABLENET

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΙΓΜΑ – ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΟΚ! – ADBOARD MEDIA

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ: ΚΕΜΑΝΕΣ PRINT SHOP

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 70 00 70 66

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: MOONLIGHT SHOW PRODUCTIONS LTD

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!