GOSSIP

Η Κατερίνα Στικούδη δεν θα παρουσιάζει μόνη της το My Style Rocks

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό πως τελικά η Κατερίνα Στικούδη θα αναλάβει την παρουσίαση του νέου κύκλου του My Style Rocks και τώρα μάθαμε πως θα έχει και συμπαρουσιαστή.

Την αποκάλυψη έκανε ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος μιλώντας σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή, όχι μόνο επιβεβαίωσε τη δική του συμμετοχή στη κριτική επιτροπή του My Style Rocks (μαζί με τους Στέλιο Κουδουνάρη και Έλενα Χριστοπούλου), αλλά δήλωσε πως μερικές φορές θα συμπαρουσιάζει το ριάλιτι, μαζί με την Κατερίνα Στικούδη και άσκησε κριτική και για τις στιλιστικές επιλογές της Έλενας Χριστοπούλου.

«Ξεκινάμε, ναι. Είμαστε μία υπέροχη ομάδα. Είναι ο Στέλιος μου που όλοι λέγανε ότι μαλώναμε και δεν υπήρχε περίπτωση.

Εγώ βασικά είμαι από την αρχή, είχα πει από την αρχή το ok και μάλιστα πιλοτάραμε το θέμα πάνω σ’ αυτό το όνομα. Το δικό μου εννοώ. Βεβαίως, είναι η Έλενα, είναι η Στικούδη η Κατερίνα που έχουμε υπάρξει μαζί και στο Dancing with the stars και θα συμπαρουσιάζουμε μερικές φορές έτσι τρελά το όλο show.

Πιστεύουμε ότι θα δώσουμε φως στο styling όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, γιατί μας βλέπουν και στο εξωτερικό.

Είναι μια γυναίκα με στυλ η Έλενα Χριστοπούλου. Μεμονωμένα και μονότονα μερικές φορές. Είναι φορές που δεν θα την ήθελα ντυμένη έτσι. Θα της έβαζα 3» τόνισε ο Λάκης Γαβαλάς.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!