GOSSIP

H Αννίτα Ναθαναήλ μας έδειξε το απίστευτα χλιδάτο σπίτι της [βίντεο]

Η πρώην παρουσιάστρια και νυν επιχειρηματίας Αννίτα Ναθαναήλ, εδώ και 19 χρόνια είναι παντρεμένη με τον Αμερικανό πρώην πολίστα και επιχειρηματία Κρις Χάμπερτ και οι δυο τους έχουν αποκτήσει δυο κόρες και τώρα μας έδειξαν το υπέροχο σπίτι τους.

Η Αννίτα, χθες υποδέχτηκε στο σπίτι της τις κάμερες πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής και μας ξενάγησε στο υπέροχα στολισμένο για τα Χριστούγεννα σπίτι της, το οποίο είναι πραγματικά εντυπωσιακό.


Η Αννίτα Ναθαναήλ ζει σε μια πανέμορφη μονοκατοικία μαζί με τον σύζυγό της Κρις και τις δύο τους κόρες. Όπως θα δείτε στο σπίτι, το οποίο έχει στολιστεί για τα Χριστούγεννα, κυριαρχεί το λευκό χρώμα.


Στο σαλόνι του σπιτιού βρίσκεται το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο. Όπως είπε η Αννίτα Ναθαναήλ, παλαιότερα στολίζανε τέσσερα δέντρα. «Ο καθένας είχε το δικό του», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Αυτό όμως που ξαφνιάζει τους επισκέπτες, είναι η τεράστια συλλογή με κοχύλια, που έχει πάνω στο τραπέζι του σαλονιού της, αλλά και σε άλλους χώρους του σπιτιού της. «Έχω τρέλα με τα κοχύλια. Τα μαζεύω από τις παραλίες και φτιάχνω διάφορα πράγματα», είπε η ίδια.


«Η κουζίνα είναι το κέντρο διερχομένων μας. Εδώ μαζευόμαστε όλοι. Ο Κρις ξαπλώνει όλο το Σαββατοκύριακο στην πολυθρόνα με το τηλεκοντρόλ», συμπλήρωσε η Αννίτα Ναθαναήλ.


Μιλώντας για την κόρη της Τερέζα Χάμπερτ, ανέφερε: «Η κόρη μου είναι πάρα πολύ καλή μαθήτρια και κάνει focus σε αυτά αυτά που πρέπει να κάνει, σαν ένα παιδί της ηλικίας της. Έχει τα μυαλά στο κεφάλι της και γι’ αυτό της δώσαμε το πράσινο φως να κάνει πασαρέλα που ήταν το όνειρό της».


«Μπορεί να χαζεύουμε όλες αυτές τις δοκιμασίες που περνούν τα κορίτσια στο GNTM, αλλά δεν νομίζω πως η κόρη μου θα μου έλεγε ποτέ πως δεν θέλει να σπουδάσει για να μπει σε ένα ριάλιτι. Θεωρώ ότι, όπως και τώρα, η στάση της θα παραμείνει σταθερή. Επίσης, το δικό μου το παιδί αποκλείεται να μου πει πως θέλει να πάει στα καλλιστεία», πρόσθεσε η Αννίτα Ναθαναήλ.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!