GOSSIP

Αυτές οι δυο σταρ είναι πολύ ερωτευμένες και αυτό δεν κρύβεται [εικόνες]

Εδώ και πολλούς μήνες η διάσημη Βρετανίδα ηθοποιός, top model και τραγουδίστρια Cara Delevingne, είναι φουλ ερωτευμένη με την Αμερικανίδα ηθοποιό Ashley Benson και πλέον αυτός ο έρωτας δεν κρύβεται.

Η 27χρονη Cara και η 30χρονη Ashley, που έγινε ευρέως γνωστή ως μια από τις πρωταγωνίστριες της τηλεοπτικής σειράς Pretty Little Liars, είναι πλέον αχώριστες.


Και τώρα που η Ashley είχε γενέθλια, η σύντροφός της φρόντισε να δείξει σε όλους πόσο τη λατρεύει, κάνοντας μια πολύ γλυκιά ανάρτηση στο Instagram.


H Cara δημοσίευσε μια πόζα της Ashley και μια φωτογραφία όπου οι δυο τους φιλιούνται μέσα στη μπανιέρα και της έγραψε ένα μεγάλο κείμενο - ερωτική εξομολόγηση, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει πως υπάρχουν πολλά που θα μπορούσε να πει αλλά αυτό που λατρεύει είναι το γεγονός πως δεν χρειάζεται, γιατί η Ashley ξέρει πόσο την αγαπά. Παράλληλα την αποκάλεσε "το καταφύγιό" της, είπε πως την αφήνει να είναι ανόητη και ζόρικη, πρόσθεσε πως νιώθει περήφανη που την είδε να γίνεται όλα όσα είχε ονειρευτεί και αράδιασε μια σειρά από γλυκά υποκοριστικά παρατσούκλια.... Το έχουμε ξαναπεί: ο έρωτας δεν κρύβεται

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!