GOSSIP

O John Travolta ξαφνικά απέκτησε πολλά μαλλιά και τρέλανε κόσμο [εικόνες]

O χολιγουντιανός σταρ κατάφερε να φρικάρει τους πάντες όταν ξαφνικά εμφανίστηκε χθες με.... πλούσια μαλλιά στο κεφάλι του και έγινε χαμός.

Θυμίζουμε πως πριν από κάποιους μήνες, ο 65χρονος σταρ πήρε τη γενναία απόφαση να ξυρίσει τα μαλλιά του και να μας δείξει την... καράφλα του και οι φαν του ενθουσιάστηκαν.


Και πάνω που τον είδαν συνηθίσει με το νέο του... look, ξαφνικά ο διάσημος ηθοποιός έκανε μια δημόσια εμφάνιση και τους άφησε όλους άφωνους.


Ο John Travolta πήγε στη πρεμιέρα του Meet n’ Grease, μια σειρά προβολών και συναυλιών που γίνονται στη Φλόριντα των ΗΠΑ για τους φαν του θρυλικού μιούζικαλ Grease και όχι μόνο είχε μαλλιά, αλλά είχε και μια πλούσια φράντζα που θύμισε τον... Danny Zuko, το ρόλο που ο ίδιος είχε ενσαρκώσει στο κινηματογραφικό μιούζικαλ το 1978.

Ο Travolta είχε πλάι του την συμπρωταγωνίστριά του στο Grease τη διάσημη ηθοποιό και τραγουδίστρια Olivia Newton-John.


Με το που ανέβηκαν οι φωτογραφίες του με αυτό το μαλλί στα social media έγινε αμέσως χαμός με τους περισσότερους να απορούν πού το βρήκε ξαφνικά τόσο μαλλί!

Φυσικά πρόκειται για περούκα (αλλά πολύ καλή περούκα), αφού πριν από λίγες μέρες είχε κάνει τηλεοπτική εμφάνιση με ξυρισμένο κεφάλι, αλλά χιλιάδες φαν του έσπευσαν να σχολιάσουν πως με αυτή την περούκα δείχνει... αγέραστος! 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on Dec 13, 2019 at 8:48pm PST


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on Dec 15, 2019 at 3:10pm PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!