GOSSIP

Συγκλόνισε η Ρούλα Κορομηλά μιλώντας για τις προσπάθειες να αποκτήσει παιδί

Η γνωστή παρουσιάστρια εδώ και χρόνια απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα και τώρα παραχώρησε μια τηλεοπτική συνέντευξη και τα όσα αποκάλυψε για την προσωπικής της ζωή και τον αγώνα που έκανε για να γίνει μητέρα (χωρίς να τα καταφέρει) συγκλονίζουν.

Η 62χρονη πια Ρούλα, μιλώντας στο Νίκο Χατζηνικολάου, έδειξε πως παρακολουθεί πολύ τηλεόραση και άσκησε κριτική για πολλά από αυτά που βλέπει, ενώ θέλησε να διαψεύσει τις φήμες που ακούγονται κατά καιρούς πως αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας και πως για αυτό απέχει από την tv.


Αντίθετα, με μεγάλη ειλικρίνεια, εξήγησε πως επέλεξε να αφήσει την τηλεόραση, καθώς για πολλά χρόνια έκανε προσπάθειες να αποκτήσει παιδί και πως προσπάθησε και να υιοθετήσει ένα παιδί.


«Δεν έχω πέσει ποτέ σε κατάθλιψη. Έχω κάνει για προσωπικούς λόγους πολλές φορές παύσεις από την τηλεόραση και την περίοδο που ήμουν στο πικ της καριέρας μου, γιατί ήθελα να κάνω παιδί. Έκανα εξωσωματικές και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, πάνω από 10 εξωσωματικές», είπε η Ρούλα Κορομηλά.


«Άφησα την τηλεόραση γιατί ήθελα να κάνω παιδί και αφοσιώθηκα σε αυτό το πράγμα», είπε και συνέχισε: «Πέρασα ένα αυτοάνοσο νόσημα που δεν βρήκαν οι γιατροί από πού προέρχεται. Ήταν μια συγκυρία πραγμάτων. Πιέστηκα πάρα πολύ τόσα χρόνια που δούλευα και μπορεί να ήταν κι αυτός ένας παράγοντας.


Η δεύτερη αρρώστια με ταλαιπώρησε αλλά είχα δύναμη ψυχής και το ξεπέρασα». Μάλιστα ο Νίκος Χατζηνικολάου ρώτησε τη Ρούλα Κορομηλά αν το αυτοάνοσο που πέρασε είχε σχέση με τις εξωσωματικές, κάτι που εκείνη δεν απέκλεισε καθώς είπε πως οι γιατροί ποτέ δεν διέγνωσαν από πού προερχόταν.

Μίλησε και για την προσπάθεια να υιοθετήσει ένα παιδί

«Τελευταία, την εποχή που δεν εργάζομαι στην τηλεόραση, είμαι εθελόντρια για κάποια παιδάκια που είναι ορφανά, μόνα τους. Πάντα φρόντιζα παιδάκια. Γνώρισα λοιπόν ένα παιδάκι, το οποίο ήταν δεκαέξι μηνών. Το είδα σε κάποιο ίδρυμα και επί οκτώ μήνες πήγαινα καθημερινά και το φρόντιζα το μωρό αυτό. Με την έγκριση του ιδρύματος, πήρα το παιδί αυτό στο σπίτι το Πάσχα μαζί με το άλλο του αδελφάκι.
Το παιδί δεν είχε όνομα και του έδωσα του μπαμπά μου το όνομα. Έκανα όλες τις απαραίτητες διεργασίες για να υιοθετήσω το παιδί αυτό. Αλλά δυστυχώς αυτό το θέμα της υιοθεσίας να το δούμε πιο σοβαρά και εμείς οι πιο παλιοί παρουσιαστές αλλά και το κράτος. Υπήρξε αυτό το θέμα της ηλικίας, μετά από κάποια ηλικία δεν μπορείς να υιοθετήσεις παιδί δεκαέξι μηνών ή δεκαοχτώ», είπε η Ρούλα και πρόσθεσε: «Με πόνεσε πάρα πολύ αυτή η ιστορία γιατί ήμουν πολύ καιρό μαζί του. Είδα πώς βίωνε τη μοναξιά και την αγάπη, όχι μόνο αυτό αλλά και τα υπόλοιπα παιδάκια που ήταν εγκαταλελειμμένα. Είναι ένα θέμα που νομίζω δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου. Δεν κατάφερα να υιοθετήσω το παιδί αυτό παρά όλες τις προσπάθειες που κατέβαλα. Φαντάζομαι στην ίδια θέση βρίσκονται πολλές άλλες οικογένειες που περιμένουν καρτερικά να υιοθετήσουν ένα παιδί. Είναι προτιμότερο να βοηθήσεις κι εσύ κι εγώ παρά να βρίσκονται τα παιδιά στα ιδρύματα. Έχω μια δραματική εμπειρία που θεωρώ ότι δεν θα το ξεπεράσω. Το παιδί αυτό αφού το υιοθέτησε μια άλλη οικογένεια, ζήτησα τουλάχιστον να το βαφτίσω για να έχω μια επαφή. Καταλαβαίνω την καινούργια οικογένεια που το πήρε, αλλά δεν ξέρω ούτε πού βρίσκεται. Έχω μια ελπίδα ότι αν με χρειαστεί κάποια στιγμή το παιδί αυτό, εγώ θα είμαι κοντά του. Όπως και το προηγούμενο παιδάκι το οποίο έχασα».

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!