GOSSIP

Η Celine Dion γνώρισε την αποθέωση στο Τορόντο

Στην πατρίδα της τον Καναδά, βρέθηκε αυτές τις μέρες η Celine Dion, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας Courage και έδωσε δύο συναυλίες στο Τορόντο, όπου και γνώρισε την αποθέωση.

Δημοσιεύματα στον Τύπο στον Καναδά, κάνουν λόγο για μια "τέλεια" ερμηνεύτρια, που συγκίνησε τους πάντες στο κοινό στις δύο συναυλίες της και εντυπωσίασε με την Zac Posen τουαλέτα της.


Χαρακτηριστικό του πόσο πολύ έντονα συναισθήματα βίωσαν όλοι όσοι βρέθηκαν σε αυτές τις συναυλίες, είναι τα όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας The Globe and Mail του Κανάδα, που κάνει λόγο για ένα ατελείωτο χειροκρότημα από το κοινό, που στέκονταν όρθιο και επευφημούσε την Celine για ώρα, όταν η διάσημη τραγουδίστρια σε ένα ανκόρ ερμήνευσε το μεγάλο  hit της "My Heart Will Go On", ενώ το δημοσίευμα λέει πως η ίδια η Celine βούρκωσε και αναφώνησε " “Oh my God, thank you so much" (Ω Θεέ μου σας ευχαριστώ τόσο πολύ).


Η δε Celine με μια ανάρτηση της στο Instagram, πλάι στη μασκότ της ομάδας μπάσκετ του Τορόντο ευχαρίστησε το κοινό του Καναδά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on Dec 10, 2019 at 11:57am PST


Τέτοιες μαγευτικές στιγμές θα ζήσουμε και στη συναυλία της Celine Dion στην Κύπρο το ερχόμενο καλοκαίρι

H μεγάλη συναυλία της σταρ στη Κύπρο, θα λάβει μέρος στις 2 Αυγούστου στο Στάδιο ΓΣΠ στη Λευκωσία και θα ξεκινήσει στις 20.30.

Όποιος θέλει να απολαύσει την σταρ φαινόμενο στη Κύπρο μπορεί ακόμη να το κάνει κρατώντας εγκαίρως τη δική του θέση μέσω της https://celinedioncyprus.soldoutticketbox.com/ με τις τιμές για τα διαθέσιμα εναπομείναντα εισιτήρια να ξεκινάνε από 79 ευρώ.

 

PRESENTER: MELCO RESORTS & CITY OF DREAMS

POWERED BY: SUPER FM

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: SCAFFOLDING SOLUTIONS – ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ: AUDI - CABLENET

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΙΓΜΑ – ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΟΚ! – ADBOARD MEDIA

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ: ΚΕΜΑΝΕΣ PRINT SHOP

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 70 00 70 66

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: MOONLIGHT SHOW PRODUCTIONS LTD


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!