GOSSIP

Βγαίνει στο σφυρί η βαλίτσα της Meghan Markle από το τηλεπαιχνίδι Deal

Μπορεί πλέον η Meghan Markle, να είναι η Δούκισσα του Σάσεξ και να έχει αποκτήσει ένα παιδί με τον πρίγκιπα Harry, αλλά πριν από πολλά χρόνια ήταν απλά μια όμορφη νεαρή κοπέλα, που πάσχιζε να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ.

Και μια από τις πρώτες δουλειές που κατάφερε να κλείσει στην τηλεόραση, πολύ πριν κερδίσει τον ρόλο της Rachel Zane στο τηλεοπτικό σίριαλ Suits, ήταν στο γνωστό τηλεπαιχνίδι Deal.


Η Meghan ήταν ένα από τα κορίτσια που κρατούσαν τις γνωστές βαλίτσες και συγκεκριμένα για 34 συνεχόμενα επεισόδια, η Meghan κρατούσε τη βαλίτσα με το νούμερο 24.


Τώρα αυτή η βαλίτσα βγαίνει στο σφυρί και η τιμή εκκίνησης αναμένεται να είναι τα 6.500 δολάρια, δηλαδή περίπου 5 800 ευρώ και όπως αναφέρει η Sun, η τιμή αναμένεται να σκαρφαλώσει στα ύψη, αφού πράγματι μετά το πριγκιπικό γάμο, επικρατεί μια Meghan-mania όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά σε όλο τον κόσμο.

Ο πλειστηριασμός φέρει τον τίτλο Hollywood: A Collector’s Ransom Auction και θα γίνει το τριήμερο 17,18 και 19 Δεκεμβρίου, και θα περιλαμβάνει και άλλα αντικείμενα από σταρ του Χόλιγουντ, όπως το πουλόβερ που φορούσε η Judy Garland στο Μάγο του ΄Οζ, ή την επιστολή που είχε στρείλει ο Marty McFly, στον Doc Brown στην ταινία "Επιστροφή στο Μέλλον".

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!