GOSSIP

H Sia έκανε μια απίστευτα καλή πράξη και εξέπληξε τους πάντες [βίντεο]

Η Sia, είναι η διάσημη τραγουδίστρια από την Αυστραλία, που μας χάρισε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων ετών το τραγούδι "Chandelier" και πολλά άλλα σουξέ και έγινε διάσημη και για τις εκκεντρικές εμφανίσεις της με τεράστιες περούκες που έκρυβαν το πρόσωπό της.

Η 43χρονη τραγουδίστρια Sia, που το πραγματικό της όνομα είναι Sia Kate Isobelle Furler, πρόσφατα έκανε μια πολύ καλή πράξη.

Πριν λίγες μέρες οι Αμερικανοί γιόρτασαν την Ημέρα των Ευχαριστιών και εκείνη την παραμονή της γιορτής η Sia μπήκε σε ένα κατάστημα γνωστής αλυσίδας σουπερμάρκετ στο Palm Springs της California, είπε στον κόσμο ότι λέγεται Cici και κέρδισε τη λοταρία και στη συνέχεια πήγαινε από ταμείο σε ταμείο δίνοντας την πιστωτική της κάρτα και πλήρωσε τα ψώνια όλων!

Οι περισσότεροι δεν την είχαν αναγνωρίσει μέχρι που κάποιος κατάλαβε ποια είναι και ζήτησε να φωτογραφηθεί μαζί της. Από εκείνη τη στιγμή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν φωτιά. «Απίστευτος άνθρωπος. Φοβερό αυτό που έκανε» έγραψε ένας θαυμαστής της.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!