GOSSIP

H Emily πανηγυρίζει μια μεγάλη διάκριση φορώντας μόνο ένα σακάκι και τίποτε άλλο

Η 28χρονη Emily Ratajkowski, το σέξι μοντέλο και ηθοποιός με καταγωγή από τη Ρωσία, κατάφερε να κερδίσει μια θέση στην ετήσια λίστα "30 under 30" του περιοδικού Forbes και φρόντισε να το γιορτάσει με μια πόζα που μοίρασε εγκεφαλικά στους εκατομμύρια followers της στο Instagram.

H συγκεκριμένη λίστα κάθε χρόνο παρουσιάζει τους νέους, ηλικίας κάτω των 30 ετών, που κατάφεραν να διαπρέψουν σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς και θεωρούνται τα νέα μεγάλα ανερχόμενα αστέρια στον τομέα τους.


Και η Emily, επάξια κέρδισε μια θέση στη λίστα, για την επιχειρηματική της δράση και τη δημιουργία του δικού της fashion brand "Inamorata" που σημειώνει παγκόσμια επιτυχία.


Αρχικά το brand είχε λανσάρει μόνο μαγιό και beachwear, αλλά πλέον έχει επεκτείνει τη δράση του και στα εσώρουχα, ενώ πρόσφατα η Emily λάνσαρε και μια σειρά από γυναικεία κοστούμια και ταγέρ.


Έτσι η Emily αποφάσισε να πανηγυρίσει τη διάκρισή της και την κατάκτηση μιας θέσης στη λίστα του Forbes, ποζάροντας στο Instagram, φορώντας μόνο ένα σακάκι από τη νέα συλλογή της και ψηλοτάκουνες snake print μπότες και τίποτα άλλο!


"Έτσι πάω στα επαγγελματικά meetings τώρα που μπήκα στη λίστα του Forbes στην κατηγορία Art & Style" έγραψε στη λεζάντα και ευχαρίστησε το περιοδικό για τη διάκριση που της χάρισε, ενώ είπε πως "μόλις ξεκίνησε" και υπαινίχθηκε πως έχει ακόμα πολλά επιχειρηματικά πλάνα και projects στα σκαριά.
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Dec 4, 2019 at 6:49am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!