GOSSIP

O μικρός πρίγκιπας Louis άρχισε να μιλάει και μάθαμε τι λέει όλη την ώρα

Τον Απρίλιο του 2018 η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William, απέκτησαν το τρίτο παιδί τους, τον μικρούλη πρίγκιπα Louis, ο οποίος τώρα μάθαμε πως έχει αρχίσει να λέει τις πρώτες του λέξεις.

Ο μόλις 1 έτους πρίγκιπας, φαίνεται πως έχει μια αγαπημένη λεξούλα, τη λέξη "me" δηλαδή "εγώ" και αυτό το αποκάλυψε, άθελά της, η μητέρα του.


Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, αυτές τις μέρες είναι μόνη της με τα παιδιά στο Λονδίνο, αφού ο σύζυγός της έκανε ένα επίσημο ταξίδι στο Κουβέιτ και το Ομάν.


Η Kate Middleton, έχει ένα ιδιαίτερα πλούσιο καθημερινό πρόγραμμα και κάνει αλλεπάλληλες εμφανίσεις σε φιλανθρωπικά κέντρα και δράσεις και πρέπει να βρίσκεται σε αναρίθμητες εκδηλώσεις που γίνονται εν όψει των Εορτών.


Έτσι πρόσφατα βρέθηκε στο Peterley Manor Farm, όπου και βοήθησε μικρά παιδάκια να διαλέξουν χριστουγεννιάτικα έλατα για το σχολείο τους.


Εκεί ένα παιδάκι φώναζε διαρκώς "me, me, me" και σήκωνε το χέρι του γιατί ήθελε να μιλήσει στη Δούκισσα και σύμφωνα με την ρεπόρτερ Rebecca English, η Kate ακούστηκε να λέει στο παιδάκι, πως της θυμίζει τον μικρό γιο της, ο οποίος διαρκώς λέει "me, me, me" και παρακαλάει τη μαμά του να πάει μαζί της παντού!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!