GOSSIP

Η Στέλλα Μιζεράκη απάντησε στις φήμες πως τα ξαναβρήκε με έναν πρώην της

Η νικήτρια του πρώτου κύκλου του Power of Love, μετά το τραγικό θάνατο του πρώην συντρόφου της Πάνου Ζάρλα, δεν έχει αποκαλύψει τίποτα για την προσωπική ζωή της, αλλά το τελευταίο διάστημα είχαν φουντώσει οι φήμες πως είναι ξανά ζευγάρι με έναν πρώην της.

Πρόσφατα όμως, ένα δημοσίευμα αποκάλυψε πως η Στέλλα είχε πάει σε πάρτι γενεθλίων όπου βρίσκονταν ο πρώην σύντροφός της και ο πατέρας του και το δημοσίευμα έκανε λόγο για επανασύνδεση του πρώην ζευγαριού..


Ο λόγος για τον Γιάννη Λεβεντάκη, με τον οποίο η Στέλλα διατηρούσε δεσμό πριν μπει στο σπίτι του Power of Love και με τον οποίο είχε χωρίσει λίγο πριν τη γνωρίσουμε τηλεοπτικά.


Η ίδια τώρα, με δηλώσεις της στις κάμερες πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής, έσπευσε στην ουσία να διαψεύσει τις φήμες πως είναι ξανά ζευγάρι με τον πρώην της λέγοντας: «Δεν έχω κάτι αυτό τον καιρό, είμαι μόνη μου, είμαι πάρα πολύ καλά και μπορούμε να κάνουμε παρέα και με πρώην και με νυν. Εφόσον είμαστε καλά με όλους, μπορούμε να είμαστε όλοι φίλοι. Δεν έχω τίποτα με κανέναν, την αγάπη μου, τα φιλιά μου και όποιος θέλει να πει κάτι κακό για μένα, πιστεύω ότι θα του γυρίσει πίσω».


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!