GOSSIP

H Ιωάννα Τούνη ποζάρει με το νέο της έρωτα και προκαλεί χαμό στο Instagram

Τι τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσαν οι φήμες πως η σέξι ξανθιά πρώην παίκτρια του My Style Rocks, έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο ενός γοητευτικού επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη και τελικά η ίδια το επιβεβαίωσε με μια ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Θυμίζουμε πως τον περασμένο Αύγουστο η Ιωάννα χώρισε με το μπασκετμπολίστα Νώντα Παπαντωνίου, ο οποίος φημολογείται πως τώρα είναι ζευγάρι με την Ασημίνα του φετινού GNTM.


Και τώρα η Ιωάννα μας έδειξε πως έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του Χρήστου Τσεβρετζή και αποκάλυψε πως συζεί μαζί του εδώ και ένα μήνα.


Με αφορμή το γεγονός πως η Ιωάννα ξεπέρασε τους 400 000 followers, οι δυο τους πόζαραν μαζί πάνω σε ένα κρεβάτι ξενοδοχείου και η Ιωάννα έγραψε στη λεζάντα: 

"400 Κ - Και είναι νομίζω αλήθεια πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το γιορτάσω σήμερα, από το να σας δείξω μερικά παραπάνω πράγματα για εμένα!! Έχω ακούσει -όπως φαντάζομαι και εσείς- πολλά σενάρια για το τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή σήμερα! Δεν νιώθω πως θέλω πλέον να το κρύβω όλο αυτό. Θα το μοιραστώ μαζί σας λοιπόν! Εδώ και μερικούς μήνες είμαι σε σχέση & συγκατοικώ με αυτόν τον υπέροχο άντρα @tsevre_ ! Σίγουρα έχετε δει σε ιστορίες μου πως ξημεροβραδιάζομαι στο Apallou, για να σας λυθεί και αυτή η απορία λοιπόν, είναι το μαγαζί του αγοριού μου και το πλέον αγαπημένο μου στέκι Αυτά τα λίγα και αληθινά από εμένα για τώρα, μαζί με ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αγάπη που μου δίνετε καθημερινά εδώ μέσα #400kfollowers Και που είστε? Μην μου το γλωσσοφάτε το αγόρι μου και έχει πονοκέφαλο σήμερα ΣΑΣ ΕΦΑΓΑ"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) on Dec 1, 2019 at 8:49am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!