GOSSIP

H Mariah αποκάλυψε πως τα δικά της Χριστούγεννα κάποτε δεν ήταν καθόλου τέλεια

Κάθε χρόνο, όταν πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, η διάσημη τραγουδίστρια Mariah Carey γίνεται πλουσιότερη κατά πολλά εκατομμύρια δολάρια, αφού τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια της και ειδικά το κομμάτι "All I Want For Christmas Is You" συνεχίζουν τα "πουλάνε" σαν τρελά, ακόμα και αρκετές δεκαετίες μετά την κυκλοφορία τους.

Μάλιστα φέτος το συγκεκριμένο τραγούδι κατάφερε να σπάσειτρία Ρεκόρ Γκίνες: Τ το ρεκόρ του πιο δημοφιλούς χριστουγεννιάτικου τραγουδιού από σόλο καλλιτέχνη στο Billboard US Hot 100, του ρεκόρ του τραγουδιού που έχει παιχτεί πιο πολύ απ' όλα στο Spotify σε 24 ώρες και το ρεκόρ του τραγουδιού που έμεινε τις περισσότερες εβδομάδες στο Top 10 του Ηνωμένου Βασιλείου και η Mariah, πριν από λίγες μέρες  παρέλαβε μαζί με τα 8χρινα δίδυμα παιδιά της την αναμνηστική πλακέτα με το τριπλό ρεκόρ, στο φινάλε συναυλία της στο Λας Βέγκας.

Ωστόσο, μπορεί η ίδια να έχει συνδέσει το όνομά της με την πιο γιορτινή περίοδο του χρόνου, αλλά σε νέα συνεντευξή της, εξομολογήθηκε μια... πικρή αλήθεια που κρύβεται πίσω από αυτό το άκρως επιτυχημένο χριστουγεννιάτικο τραγούδι της.

Μιλώντας στο USA Today είπε:

«Ξεκίνησα και σκεφτόμουν ποια είναι όλα τα πράγματα που σκέφτομαι τα Χριστούγεννα; Φώτα, δώρα, κάλτσες, τζάκια... Πάντα αγαπούσα πολύ τα Χριστούγεννα, αλλά μεγάλωσα σχετικά φτωχικά και δεν μπορούσα να τα ζήσω όπως όλα τα άλλα παιδιά», συμπλήρωσε.

«Ήθελα τα Χριστούγεννα να είναι τέλεια, αλλά για πολλούς διαφορετικούς λόγους, δεν πήγαιναν πάντα καλά, καθώς προερχόμουν από μια πολύ δυσλειτουργική οικογένεια», συνέχισε.

«Έτσι, νομίζω ότι όταν έγραψα το τραγουδι, έβαλα μέσα όλη μου την απωθημένη επιθυμία γι αυτή την τέλεια στιγμή που πάντα περίμενα και δεν έζησα ποτέ».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on Nov 29, 2019 at 9:22am PST

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on Nov 25, 2019 at 12:05pm PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!