GOSSIP

Η Aniston αναγκάστηκε να μαγειρέψει κάτι για ένα πολύ διάσημο φίλο της [βίντεο]

Χθες Πέμπτη, στις ΗΠΑ γιόρτασαν την Ημέρα των Ευχαροστιών και η χολιγουντιανή σταρ Jennifer Aniston, προτίμησε μια μέρα πριν αντί για Thanksgiving να κάνει το ετήσιο Friednsgiving παρτι που διοργανωνώνει και κάλεσε στο σπίτι της για φαγητό πολλούς καλούς φίλους της. Όμως ένας εξ αυτών, μάλλον την... έπρηξε με αυτά που ήθελε να του φτιάξει!

Ο λόγος για το διάσημο κωμικό παρυσιαστή Jimmy Kimmel που είναι ένας από τους καλύτερους φίλους της Aniston.


O Kimmel κάθε χρόνο πηγαίνει στο Friendsgiving πάρτι της Aniston, αλλά πέρυσι είπε δημοσίως στην εκπομπή του πως έχει ένα μεγάλο παράπονο!

Συγκεκριμένα, σε ένα από τα σόου  του, είχε καλεσμένη την Aniston και της είπε πως ενώ είναι πολύ ωραίο το δείπνο που ετοιμάζει στο Friendsgiving της, που είναι μια μέρα πριν το Thanksgiving, επειδή σερβίρει όλα τα παραδοσιακά φαγητά (γαλοπούλα, γλυκοπατάτες) της Γιορτής των Ευχαριστιών, ο ίδιος, όταν ανήμερα του Thanksgiving κάνει επίσης πάρτι με πολλούς καλεσμένους (πολλοί είναι οι κοινοί φίλοι τους) το δικό του τραπέζωμα μοιάζει με... αποφάγια από το πάρτι της Aniston.


Έτσι είπε στην Aniston να κάνει κάποια άλλα φαγητά όπως... μεξικάνικα πιάτα!


Και φέτος η Aniston αποδέχτηκε την πρόκλησή του και του μαγείρεψε εντσιλάδας και του έβαλε και ένα καρτελάκι στη θέση του στο τραπέζι που έγραψε "τα γαμ*9$να εντιλάδας του Jimmy Kimmel" και όταν αυτός έφτασε στο δείπνο όλοι γέλασαν, ενώ όταν ο Kimmel είδε το μεξικάνικο πιάτο αναφώνησε "επιτέλους κάποιος με άκουσε" 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on Nov 28, 2019 at 4:23am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!