GOSSIP

"H κουμπαριά μου με τη Μενεγάκη ξεθώριασε" είπε διάσημος τραγουδιστής

Η διάσημη παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη έχει κάνει πολλές κουμπαριές, αφού και  έχει κάνει πολλούς γάμους και έχει αποκτήσει πολλά παιδιά, αλλά και η ίδια έχει βαφτίσει και έχει παντρέψει κόσμο. Όμως φαίνεται πως οι σχέσεις της με κάποιους κουμπάρους της δεν είναι πια και τόσο καλές.

Ένας από τπυς κουμπάρους της Ελένης Μενγάκη είναι ο διάσημος τραγουδιστής  Δημήτρης Κοντολάζος, ο οποίος πριν λιγες μέρες βρέθηκε καλεσμένος στη μεσημεριανή εκπομπή του Γιώργα Λιάγκα.

Όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε για την κουμπαριά του με την Ελένη Μενεγάκη. Η απάντηση που έδωσε ο Κοντολάζος ήταν ειλικρινέστατη.

«Με τη γυναίκα μου είμαστε 30 χρόνια παντρεμένοι. Είχαμε σχέση και πριν τον πρώτο μου γάμο.Η κουμπαριά με την Ελένη Μενεγάκη δεν χάλασε, απλά ξεθώριασε. Δεν έχουμε καλό σήμα επικοινωνίας, όπως λέω εγώ. Άμα θέλει κάποια στιγμή να πάρει τηλέφωνο τη Σόφια, την κόρη μου. Έχουν χρόνια να μιλήσουν. Κι εγώ έχω χρόνια να πάω στην εκπομπή της. Εγώ τι να πάρω τηλέφωνο να πω; Αυτό είναι και συγκυρίες, μπορεί να βρεθούμε κάπου και να αγκαλιαστούμε, να φιληθούμε και να ξανασμίξουμε. Έχουμε χαθεί», είπε ο Δημήτρης Κοντολάζος.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!