GOSSIP

Πρώτη φορά είδαμε πως ήταν η έγκυος Τζένη Μπότση λίγο πριν γεννήσει [εικόνα]

Πριν από λίγες μέρες η ηθοποιός Τζένη Μπότση έγινε για πρώτη φορά μαμά σε ηλικία 47 ετών και πολλοί ξαφνιάστηκαν αφού δεν γνώριζαν πως ήταν έγκυος.

Στις 18 Νοεμβρίου γεννήθηκε η κόρη της ηθοποιού και του συντρόφου της και τότε έγινε γνωστό πως τόσο η Τζένη Μπότση, όσο και ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού Αλέξανδρος Μιχαλάς,είχαν κάνει τα πάντα προκειμένου να κρατήσουν για μήνες κρυφή από τα media την είδηση της εγκυμοσύνης.


Πράγματι για πολλούς μήνες η Τζένη έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πήγαινε πολύ αργά στο γιατρό της για να μη τη δει κανείς, ενώ η ίδια παραδέχτηκε πως ελάχιστοι συγγενείς και φίλοι γνώριζαν πως είναι έγκυος.


Και ένας από αυτούς ήταν ο καλός φίλος της και γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Βασίλης Σταματόπουλος, αφού τώρα η Τζένη Μπότση ανέβασε στo Instagram μια φωτογραφία που τραβήχτηκε στις αρχές του Νοεμβρίου 2019 και δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της λίγο πριν τη γέννα και το χριστουγεννιάτικο δέντρο που τη βοήθησε να στολίσει ο Σταματόπουλος.


"Αρχές Νοεμβρίου....2019.... τόσο κοντά και τόσο μακρυά.... Τουλάχιστον στολίσαμε και φέτος!  Ευχαριστώ την ομάδα δράσης που μου στόλισε το σπίτι !!! ΄έγραψε η Τζένη Μπότση.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenny Botsi (@jennybotsi) on Nov 27, 2019 at 11:45am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!